REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Zona pieței de la Cireșica împânzită de aurolaci

Zona pieței de la Cireșica împânzită de aurolaci

Replica API 12 august 2022 | 21:05 1944

Nu este prima dată când cetățenii din cartierul Tomis Nord se plâng de multiplele probleme cu oamenii străzii, mai ales cu aurolacii care își fac veacul pe gangul din spatele pieței din zona Cireșica. După fenomenul Zombie, iată că problema acestor oameni ai străzii pare că nu ia sfârșit..

Constănțenii sunt terifiați de fiecare dată când trec pe strada Cișmelei, mai cu seamă pe lângă gangul ce deservește ca intrare în piața, întrucât acea zonă pare să fie locul preferat de indivizii care aleg să trăiască o realitate paralelă.

Pe lângă mirosurile specifice acestor tipuri de persoane, cetățenii se plâng și de posibilele agresiuni verbale sau fizice de care sunt în stare aurolacii, ce în timpul ”actului recreativ”, aceștia nu sunt în toate... mințile, ca să zicem așa, oamenii declarând că le este frică pentru siguranța lor.

”Nu sunt mulți, dar sunt aceeași care-și fac veacul acolo. Problema este că ți-e frică să treci pe acolo, mai ales seara. Nu știi ce e în capul lor. Nu mai spunem de mizeria pe care o fac. Fac pe ei și pe unde apucă, miroase îngrozitor”, a spus o femeie.

Amintim faptul că, și în trecut, constănțenii din cartierul Tomis III se confruntau cu probleme asemănătoare, când în cadrul orașului începuse o amplă dezvoltare a Fenomenul Zombie, locul acțiunii fiind Piața Tomis III, unde mai mulți tineri în urma consumării de etnobotanice cădeau secerați la pământ, inconștienți.

Citește și: FENOMENUL ZOMBIE ia amploare la Constanța! Drogați aproape inconștienți, în fața unei scări de bloc de la Piața Tomis 3

Precizăm că poliția locală are acțiuni pe acest palier, dar fără prea multe realizări, după cum se poate observa.

V.R.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Remove the garbage
1
0
Ba da , dar le ie frica
0
0
Si gardienii nu ii vad?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369