REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Zonele unde intervin echipele administratorului drumului public în această săptămână

Zonele unde intervin echipele administratorului drumului public în această săptămână

Replica API 13 aprilie 2021 | 23:44 1301

Suprafața pietonală este modernizată pe strada Chiliei, strada Dragoslavele, tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Chiliei și pe strada Unirii, între bulevardul Mamaia și strada Zorelelor. Se decapează pavajul deteriorat și se montează borduri noi.

Pe strada Constantin Brătescu, între strada I.G. Duca și strada Atelierelor, continuă procesul de asfaltare a zonei pietonale.

Conform graficului de lucru, în această săptămână se vor desfășura lucrări de reabilitare a zonei carosabile pe strada Bucuriei. Carosabilul va fi decopertat iar ulterior se va turna asfalt.

De asemenea, zona de acces către plaja Modern este în curs de consolidare și modernizare. Echipele SC Confort Urban SRL continuă reabilitarea treptelor dinspre strada Ștefan cel Mare prin montarea cofrajelor de metal.

În această săptămână continuă lucrările de asfaltare în parcarea situată pe terenul delimitat de străzile Tulcei și Badea Cârțan și pe străzile adiacente. Astăzi, se așterne binder în parcarea amenajată în zona cuprinsă între aleile Lotca și Licurici și se montează bordurile care vor delimita zonele pietonale. Ulterior, se va executa stratul de uzură.

Echipele administratorului drumului public intervin în parcarea situată pe strada Soveja, între blocurile O1 și O2. Se îmbunătățesc condițiile de acces în parcare.

Suprafața carosabilă din Portul Tomis va fi reconfigurată pentru a permite colectarea apelor pluviale. Au fost amplasate rigole și a fost instalat un separator de hidrocarburi care are rolul de a reține carburanții din apele uzate.

Pasajul subteran de la Gară se transformă într-o zonă sigură pentru cei care îl tranzitează. Se refac finisajele interioare și exterioare de tencuieli.Pentru optimizarea condițiilor de trafic rutier, se montează indicatoare de informare în mai multe zone din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. La trecerile de pietoni și în parcările amenajate, se aplică marcaje rutiere.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cel care a construit ilegal acea bucatarie de ani de zile nu a platit impozit la stat, de ce nu-l executati retroactiv?sa plateasca impozit la stat pt toti acei ani
0
0
daca acea bucatarie blocheaza accesul in acel perimetru,in caz de incendiu cum are sa se intervina in zona Badea Cartan K11?ISU are stire de situatia asta?
0
0
pe Badea Cartan, ala de la K11 nu a demolat bucataria nici acum, desi a primit termen de 14 zile, chiar daca ii dati amenda tot nu o demoleaza, e mai PUTERNIC decat legea, vinerea asta pe 16.04 ii expira termenul de 14 zile si nu a demolat nimic.
0
0
In sfarsit se mai face ceva
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920