REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

ZVONURI: Tânărul care a MURIT după ce s-a RĂSTURNAT cu mașina avea SUPĂRĂRI MARI!

ZVONURI: Tânărul care a MURIT după ce s-a RĂSTURNAT cu mașina avea SUPĂRĂRI MARI!

Replica API 8 februarie 2020 | 00:00 422

O tragedie a fost înregistrată la Constanța, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7 spre 8 februarie, în urma căreia un tânăr a murit.

Lumea a început să comenteze, precizând că viteza este de vină, cu mențiunea: bine că era singur în mașină. Aici a fost momentul în care au intervenit rudele șoferului, cerând să nu se mai judece. ”Voi nu știți ce supărări avea vărul meu, nu mai comentați..” sau ”Omul repara mașini ca să-și întrețină familia, numai el știe ce a fost acolo..”. Totodată, au existat și zvonuri conform cărora ar fi făcut intenționat să intre în sensul giratoriu pentru a-și curma viața.

Însă, toate aceste sunt doar vorbe, totul urmând a fi stabilit de oamenii legii, la finele anchetei. Menționăm că tânărul se numea Genghiz R. și era din municipiu.

Amintim că nefericitul eveniment s-a petrecut în data de 8.02.2020, la ora 00:42, când un bărbat de 28 ani, care avea suspendat dreptul de a conduce vehicule întrucât săvârşise o infracţiune la regimul circulaţiei, s-a urcat la volanul unui autoturism, marca Volkswagen Golf, și a rulat pe strada I.C. Brătianu din municipiul Constanţa, dinspre Matei Millo către Valu lui Traian. Ajungând la intersecţia tip sens giratoriu cu strada Bucegi, din cauza virezei excesive, a lovit sensul giratoriu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către dreapta, a intrat în coliziune cu un copac şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a conducătorului auto.

L.I.

Citește și: VITEZĂ și PERMIS SUSPENDAT: Un șofer a MURIT după ce a LOVIT sensul giratoriu și s-a RĂSTURNAT!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saracu'...! Va dati seama...?!? Muncea, deci avea necazuri...!
1
0
la mai multi!
0
0
Oricare ar fi cauza avem un dobitoc mai putin sub soare!La mai multi!!!!
6
0
Dumnezeu sa l ierte.
1
2
titlul pur romanesc de popor manelist si incult, cu tot cu prostimea din jur.
7
0
@george jiru, daca era asa cinstit si cuminte, de ce a iesit cu masina, desi avea permisul suspendat? Poate vine unul la tine, te arde in gaoz, culmea ar fi sa fi bulangiu si sa iti placa, iar lumea sa spuna... Vai, era cuminte si cinstit ala care a facut fapta. Allah sa il ierte, dar am ajuns sa ne bucuram cand un idiot de genul astuia, moare singur, cand nu mai face alte victime. Daca avea probleme, nu asta era solutia.
12
2
Bine ca a murit doar el, si nu a mai omorat si pe altii. Foarte bine Toata lumea care aveti asemenea probleme SA FACETI CA EL...SA MURITI SINGUR
17
1
Nu mai comentati aiurea! Baiatul era un om deosebit! Nu conteaza ca era "tigan", dar era cinstit!!!
4
15
ciurucurile pamantului!
17
1
s a repare masina sau sensul giratoriu, dar fara prea multa minte si carte a distrus pe amandoua !
10
1
A mai crapat o capatana de oaie !
15
21
Sau este ptr masini sau utilaje ?
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272