REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

A început cercetarea penală în cazul femeii din Valu care şi-a lăsat fiica să facă sex cu concubinul

A început cercetarea penală în cazul femeii din Valu care şi-a lăsat fiica să facă sex cu concubinul

Replica API 2 martie 2015 | 23:34 556

Însărcinată la 15 ani

Însărcinată la 15 ani

Sursa foto: cancan.ro

A început cercetarea penală în cazul femeii din Valu lui Traian, care şi-ar fi lăsat concubinul să întreţină relaţii sexuale cu fiica sa minoră. Copila, acum de 15 ani, este deja însărcinată în aproximativ patru luni de zile, iar poliţiştii şi procurorii au demarat o anchetă pentru a afla toate detaliile. Totodată, reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa au cerut un raport al anchetei Primăriei din Valu lui Traian.

Sursa foto: cancan.ro

“Ascunzişurile” din cazul familiei Alexăndroaie, care a stârnit mila oamenilor ce au sărit s-o ajute cu bunuri şi bani, au fost aduse în atenţia opiniei publice de către cotidianul “Replica” de Constanţa în cursul zilelor trecute. Este vorba despre mama celor cinci copii pe care îi are în grijă, la domiciliul închiriat “la negru” din Valu lui Traian, respectiv Magda Elena Alexăndroaie, fostă Gheorghe, originară din Ciocârlia, care se pare că este o cerşetoare profesionistă şi pe orice bun pune puna, fie el de pomană, îl vinde. În plus, aceasta ar fi admis o relaţie sexuală între concubinul ei de 22 de ani şi fiica sa minoră, acum de 15 ani, care a şi rămas însărcinată. Despre această situaţie au luat la cunoştinţă reprezentanţii Primăriei din Valu lui Traian, care au anunţat Poliţia. În urma unei verificări, oamenii legii au menţionat că s-a întocmit un dosar de cercetare penală, care urmează să ajungă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. Astfel, în cursul zilei de joi, 26 februarie, Magda Elena Alexăndroaie a fost audiată, ea menţionând că şi-a dat acordul cu privire la relaţia sexuală şi că va lua copilul ce urmează a se naşte în custodie. Însă, cercetările continuă întrucât fapta ar putea fi una penală dacă se dovedeşte că tatăl bebeluşului este concubinul mamei, că are 22 de ani, iar minora nu împlinise 15 ani la momentul când a întreţinut relaţii sexuale cu el. Totodată, s-au autosesizat şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, care au spus că aşteaptă un raport de la Primăria din Valu lui Traian. “Colegii s-au sesizat cu privire la caz şi au solicitat celor de la Primăria Valu lui Traian să ne trimită şi nouă ancheta. Cazul a mai fost în atenţia noastră şi să vedem acum ce se va întâmpla. Care este starea de sănătate a minorei, dacă este în evidenţa vreunui medic specialist, dacă se confirmă în realitate că mama ar fi ştiut de relaţiile sexuale că ar fi fost întreţinute cu concubinul. Este important să se demonstreze aceste lucruri pentru că au mai fost situaţii în care s-au făcut astfel de acuze şi nu s-au verificat în fapt. Colaborăm cu Autoritatea Publică Locală în interesul fetei, să vedem dacă poate să rămână în familie, care e starea ei de sănătate, a copilului, şi când naşte să vedem care va fi viitorul nou născutului”, a declarat, pentru “Replica”, Roxana Onea, purtătorul de cuvânt al DGASPC. De precizat este faptul că ancheta, adică cercetarea penală, potrivit Noului Cod Penal, este asupra faptei în primă fază, după care, dacă se găsesc dovezi împotriva suspecţilor, începe cercetarea penală a persoanei, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

DETALII despre caz, citeşte aici: http://www.replicaonline.ro/fetita-din-valu-lasata-insarcinata-de-concubinul-mamei-femeia-care-primeste-ajutoare-umanitare-pentru-copiii-ei-spune-ca-si-a-dat-acordul-211584/

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614