REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ACCIDENT GRAV în drum spre Valu! Mai mulţi RĂNIŢI, din vina unui şofer care a întors peste linia continuă!

ACCIDENT GRAV în drum spre Valu! Mai mulţi RĂNIŢI, din vina unui şofer care a întors peste linia continuă!

Replica API 17 mai 2017 | 09:48 783

Un accident rutier a avut loc la ieşire din Constanţa spre Valu lui Traian, pe DN3. Conform cadrelor medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa, ar fi vorba despre 9 victime!

La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe, dar şi pompierii! Accidentul a avut loc între un SUV şi o dubiţă!

UPDATE:

Din cei 9 răniţi, 8 au avut nevoie de îngrijiri medicale. Şapte victime au răni uşoare, iar a opta – traumatism de bazin.

Potrivit primelor informaţii, un autoturism Toyota a efectuat o manevră de întoarcere peste linia continuă și a fost acroșat de un autoturism Renault.

Potrivit organelor abilitate, la data de 16.05.2017, ora 18.03, G.F., în vârstă de 66 de ani, din localitatea Slobozia - județul Ialomița, a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Constanța către Valu lui Traian, iar la kilometrul 252+930 a efectua to manevră de întoarcere, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula în aceeași direcție de mers. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a două pasagere din primul autoturism și a 6 pasageri din al doilea autoturism.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca sa poti intoarce regulamentar daca vii dinspre valu lui traian si vrei de exemplu sa intrii la Popas sau la Icar siguru loc este in Constanta care este la 11 Km de accea multi taie linia contiuna, ar trebui facut un sens giratoriu dar se pare ca autoritatile nu se ocupa de acest lucru
6
0
Sug pula la oricine, cautati-ma pe facebook, Iris Arion ma numesc.
4
3
Asemenea accidente vor fii in continuare vina fiind comuna.Daca are exista dorinta de a diminua numarul cei care au puterea decizionala are face ceva. Nu dau eu solutii tehnice, dar cu siguranta vor mai murii si schilodii multi oameni daca nu se iau masuri!
4
0
Pentru oameni de genu singura solutie e zid de beton intre sensuri, si daca dau din nou de permis oricum nu se invata minte....
3
0
ia sa vezi zidul berlinului si te cta-valu. Sa vad unde mai intorc meltenii ca nu au cascat ochisorii!!!
4
1
Fac zilnic drumul de Valu -Constanta,asemenea manevre se fac foarte des.Vina este clar a conducatorilor auto dar o parte din vina este si a celor care s-au ocupat de semnalizarea autostrazii.Daca nu esti din zona si nu cunosti drumul ai toate sansele sa o ratezi.Iar primul loc unde poti intoarce este in Valu
20
2
S-or respecta regulile cand vor exista in drumul spre Murfatlar si spatii de intoarcere si fara tiruri....
12
6
Pentru soferi ca asta, linia continua trebuie inlocuita cu gard continuu si nu sunt bani!si pentru prosti care calca linia continua ar trebui obligati sa dea din nou de permis
15
3
Normal ca se intampla accidente cat timp multi soferi intorc si taie linia dubla continua!
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102