REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Bebeluşul unei prostituate a stârnit mila poliţiştilor! Au chemat urgent Protecţia Copilului când au sesizat ce face mama pe variantă

Bebeluşul unei prostituate a stârnit mila poliţiştilor! Au chemat urgent Protecţia Copilului când au sesizat ce face mama pe variantă

Replica API 21 iulie 2014 | 00:00 318

EXCLUSIV

EXCLUSIV

O tânără care doar ce a împlinit 18 ani se poate "lăuda" cu o viaţă tumultoasă. Îşi vinde trupul pentru a putea trăi, considerându-se un caz social. Însă, pe lângă ea, chinuit, dar fără voia lui, este un bebeluş de numai 3 luni de zile. Vorbim de Alkalkan Pinar, născută în Turcia, care a devenit majoră pe 19 aprilie anul curent, dar care practică una dintre cele mai vechi meserii din lume de mai multă vreme. Aceasta a rămas însărcinată, a născut un copil sănătos, pe 21 aprilie anul curent, iar la aproximativ două luni de la naştere a ieşit, din nou, pe stradă.

Atât oamenii legii, cât şi alte persoane au sesizat că tânăra îşi ia copilul cu ea pe variantă şi îl pasează de colo - colo atunci când are client. Sesizările au ajuns la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, care a verificat dacă informaţiile sunt adevărate. Şi au fost. Alkalkan Pinar se afla pe bulevardul Aurel Vlaicu, unde aştepta să oprească maşinile pentru o partidă de sex cu şoferii, dar cu copilul în braţe. I s-au adus la cunoştinţă urmările faptelor ei, dar fata a refuzat să-şi dea copilul, motiv pentru care s-a instituit plasamentul de urgenţă. "În 48 de ore se pune în executare pentru că, urmare a sesizărilor pe care le-a făcut şi Poliţia dar şi colegii noştri au văzut-o într-o seară pe variantă, ea practică prostituţia, şi era cu copilul şi-l pasau de la una la alta. În acest context am promovat o acţiune de ordonanţă prezidenţială de preluare a copilului cu executorul judecătoresc, pentru că ea nu vrea să-l dea de bunăvoie. Copilul are 3 luni", a declarat, pentru "Replica", Roxana Onea, purtătorul de cuvânt din cadrul DGASPC. Pe 17 iulie, magistraţii Tribunalului Constanţa au hotărât ca bebeluşul să ajungă la un asistent maternal profesionist din Lumina.

Vom reveni

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369