REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Borduri noi şi trotuar „de lux” pe una din cele mai praf străzi ale Constanţei!

Borduri noi şi trotuar „de lux” pe una din cele mai praf străzi ale Constanţei!

Replica API 26 noiembrie 2016 | 00:00 309

De 16 ani abandonată de autorităţi

De 16 ani abandonată de autorităţi

În sfârșit se lucrează la străzile aferente Gării Constanța! În săptămâna 21-25 noiembrie a.c., trotuarele și bordurile de pe strada Labirint din Constanța au intrat în proces de reabilitare! Autoritățile locale au demarat un program care vizează reabilitarea trotuarelor și străzilor din municipiul Constanța. Odată cu acest proiect, mai multe străzi și trotuare au fost deja reabilitate.

Străzile și trotuarele din municipiul Constanța au intrat în atenția autorităților locale. Astfel, până în acest moment au fost reabilitate multe dintre arterele secundare și principale ale orașului de la malul mării. A venit însă rândul străzilor aferente zonei Gară Constanța. De mai bine de 16 ani de zile, străzile din zona Autogării și Gării Constanța s-au prezentat într-o stare jalnică. Gropi în asfalt, borduri sparte și trotuare în paragină… cam așa arătau străzile din zonă, și nu numai.

Acum însă, odată cu programul reabilitării de străzi și trotuare, strada Theodor Burada a fost reabilitată complet. La asta se lucrează și pe strada Labirint, unde muncitorii au început montarea de borduri noi și înalte. Reprezentanții Confort Urban au declarat la sfârșitul lunii octombrie că programul vizează mai multe străzi din municipiul Constanța, câteva dintre ele fiind deja reabilitate. Locuitorii zonei s-au confruntat cu multe situații neplăcute de-a lungul anilor.

Când ploua, se formau noroaie, iar pietoni fiind, nu puteau traversa “omenește” trotuarul. Nici comercianții de pe strada Labirint din Constanța nu s-au simțit confortabil. “În sfârșit a intrat și strada asta în lucru! Era cazul! De zeci de ani arată jalnic. Pe lângă faptul că strada în sine este plină de gropi, trotuarele sunt și mai și. Dacă trecea o doamnă cu tocuri pe aici, sigur își strica pantofii.”, a declarat unul dintre comercianții de la o societate de pe strada în caz.

De zeci de ani trecătorii își rup efectiv picioarele în zona centrală a orașului Constanța. “De cel puțin 16 ani de zile, gropile de strada Labirint sunt un adevărat chin pentru trecători. Și nu este orice stradă! Aceasta chiar este circulată zilnic de foarte, foarte mulți oameni! Este strada care face cel mai bine legătura dintre Gară și bulevardul I.C. Brătianu”, a precizat unul din locuitorii zonei.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218