REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Candidaţii la Primăria Constanţa: de la patronul de club susţinut de barmani, la „băiatul cu ligheanul”

Candidaţii la Primăria Constanţa: de la patronul de club susţinut de barmani, la „băiatul cu ligheanul”

Replica API 26 aprilie 2016 | 19:38 961

Vesela ofertă pentru oraşul de la malul mării

Vesela ofertă pentru oraşul de la malul mării

Alegerile locale din acest an aduc în atenţia electoratului constănţean o puzderie de candidaţi, unul mai interesant ca altul - şi nu o spunem neapărat ca o laudă. O dreaptă unită, care ar fi putut aduce o eventuală victorie în confruntarea cu PSD la municipiu nu s-a întâmplat nici în anul electoral 2016, însă candidatul PNL, Vergil Chiţac, trage speranţe că va reuşi să convingă electoratul, mai ales după ce a promovat pe listele pentru Consiliul Local Municipal tineri şi multe femei.

Vergil Chiţac

Decebal Făgădău

Mai departe, PSD mizează pe Decebal Făgădău, Christian Gigi Chiru revine în scenă, de data asta cu o candidatură din partea ALDE, Claudiu Palaz candidează din nou şi el, din partea PMP... Iar acum ajungem la poate cea mai distractivă parte a listei de candidaţi: Ionuţ Budi, fratele Taniei Budi, candidează independent! Ca situaţia să fie şi mai distractivă, Budi, patronul clubului LUV, prezintă cetăţenilor proiecte ambiţioase, cu eoliene în mare etc., etc., dar nu se lasă până nu gafează grav! Toţi angajaţii clubului LUV, barmani şi ce-or mai fi ei pe-acolo, au fost nevoiţi să îmbrace tricouri pe care scrie „Susţin Ion” şi astfel au apărut pe internet!

Claudiu Palaz

Un alt independent este Andrei Popescu. În sprijinul candidaturii arată ce a făcut el pentru Constanţa, când a combătut proiecte imbecile, dar... nu putem să îl „rupem” de imaginea cu el protestând în faţa Primăriei Constanţa, cu un lighean şi un ibric, scandalizat că nu e apă caldă! La acea vreme, era membru al Forţei Civice. Mai serios şi cu un proiect privind „restartarea” municipiului este fostul consilier judeţean Mihai Petre, trecut prin mai multe partide, până ce şi-a găsit liniştea din postura de independent.

Candidează la Primăria Constanţa şi Dumitru Bădrăgan, din partea PRU, dar şi Omer Sunay de la PND, cele două partide menţionate nereuşind să se pună de acord, aşa cum promiteau, asupra candidatului. La fel, şi PNŢCD vine cu propriul candidat: Gheorghe Caruţiu. Şi PPU, partid înfiinţat de agitatul parlamentar Ioan Ghişe, are candidat la Primăria Constanţa: pe Claudiu Ceti.

Cam aşa arată lista de candidaţi pentru Primăria Constanţa. Urmează ca electoratul să decidă, în iunie, cine va conduce municipiul.

Alexandra ANTON

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/mihai-petre-nu-mai-candideaza-la-primaria-constanta-vezi-motivul-272696/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367