REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Jurnalista Georgiana Voineagu s-a stins din viaţă!

Jurnalista Georgiana Voineagu s-a stins din viaţă!

Replica API 25 iunie 2016 | 10:12 475

Georgiana Voineagu, jurnalist si ofițer de presă în cadrul Universității Ovidius Constanța a încetat de viață, după o lungă suferința. “Georgiana era mama a două fetițe, mereu cu zâmbetul pe buze și optimistă că va trăi ani buni pentru a-și vedea fetițele crescând. N- a fost să fie așa, Dumnezeu a vrut-o aproape de El. Odihnește-te în pace, sufletul bun!”, transmit colegii!

''Universitatea „Ovidius” din Constanţa (UOC) anunță cu profund regret dispariția prematură a Georgianei Voineagu, absolventã a Facultății de Litere şi șeful Biroului de presă din cadrul UOC. Din această funcţie din urmă, Georgiana s-a dedicat promovării imaginii universității în presa locală și națională, cu mult profesionalism, devotament și energie.

Atât pentru conducerea universităţii, cât şi pentru toţi colegii care au colaborat cu ea, este o pierdere care nu se poate exprima în cuvinte, profesional, dar și uman. Pentru noi, Georgiana va rămâne acel om în care îţi puteai pune toată încrederea, o tânără cu idei frumoase și, nu în ultimul rând, cu un zâmbet pentru fiecare. Un gând pios și sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace!'', transmit reprezentanții Universității Ovidius.

La aflarea veștii privind mutarea fulgerătoare la cele veșnice a jurnalistei Georgiana Voineagu, coordonatoarea Biroului de Presă al Universității „Ovidius”, IPS Teodosie, împreună cu clerul, monahii și credincioșii din Arhiepiscopia Tomisului, transmite, cu durere în suflet, condoleanțe familiei și tuturor colegilor din presă și din corpul academic al Universității.Totodată, Arhiepiscopul Tomisului roagă pe Bunul Dumnezeu să rânduiască pentru sufletul tinerei slujitoare a cuvintelor, un loc luminat și plin de iubirea Sa dumnezeiască, ca răsplată pentru slujirea cu dragoste, profesionalism și devotament a oamenilor și a Cuvântului Cel Veșnic Viu și Adevărat. Din dorința de a fi alături de familie în greaua încercare, IPS Teodosie va oficia slujba înmormântării.

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102