REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mazăre, însoţit de Gabi Stan, a împărţit cadouri la Grădiniţa Amicii: a sfătuit fetiţele să nu se îngraşe

Mazăre, însoţit de Gabi Stan, a împărţit cadouri la Grădiniţa Amicii: a sfătuit fetiţele să nu se îngraşe

Replica API 13 decembrie 2014 | 00:06 569

Cu ochii după fasole…

Cu ochii după fasole…

Primarul Radu Mazăre a făcut o vizită grădiniţelor de la malul mării pentru a aduce o bucurie celor mici înainte de sărbători. Jovial ca întotdeauna, acesta a sosit la orele prânzului la Grădiniţa Amicii din Tomis Nord, unde a glumit cu copiii, spunându-le fetiţelor să aibă grijă pe viitor să nu se îngraşe. La final, trecând în „inspecţie” prin bucătăria unităţii de învăţământ, acesta a menţionat că ar fi mâncat o fasole.

Copilaşii s-au aşezat cuminţi pe scăunele şi au aşteptat surpriza. Ştiau că e vorba de cadouri şi că va veni cineva, dar mai multe amănunte nu aveau. Vorbim despre Grădiniţa Amicii, din Tomis Nord, acolo unde primarul Radu Mazăre şi-a făcut apariţia la orele prânzului. Încă de la început i-a condiţionat pe cei mici să „lase gălăgia” şi să spună „mulţumesc”, în caz contrar nu vor primi nimic. Întrebându-i pe copii, care se adunaseră în jurul său, dacă ştiu cine e, aceştia au spus ba că Moş Crăciun, ba că... „eşti Mazăreeee”. Glumind cu ei, edilul le-a spus fetiţelor să aibă grijă să nu se îngraşe, iar băieţilor să fie cuminţi. „Am început să dăm cadourile, pe care le dăm cred că de vreo 10 - 12 ani. Toţi copiii, până în 14 ani, din Constanţa, vor primi cadouri. Trebuie să le terminăm până pe data de 19 şi vor fi primite prin şcoli şi grădiniţe. Astăzi (vineri, 12 decembrie - n.r.) am început cu prima grădiniţă. Am întârziat oleacă datorită procedurilor de achiziţie, dar bine că am terminat la timp. Valoarea pachetului este de 20 de lei şi discutăm de 30.000 de copii. Aţi văzut, le-am spus să se alinieze, să mulţumească, să nu vorbească. Aşa învaţă cum trebuie să se comporte în viaţă”, a declarat Radu Mazăre. Însoţit de viceprimarul Gabi Stan, primarul a dorit să vadă şi bucătăria grădiniţei, acolo unde s-a îmbrăţişat cu personalul angajat. Văzând că se gătea fasole, Radu Mazăre a spus că ar fi mâncat o porţie şi, dacă ştia, nu lua masa înainte. De aceeaşi părere a fost şi Gabi Stan, care a savurat fasolea din priviri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102