REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Moisoiu zice că e PDL-ist până la moarte

Moisoiu zice că e PDL-ist până la moarte

Replica API 17 aprilie 2014 | 00:00 330

În partidul lui Blaga nu iese fum fără foc

În partidul lui Blaga nu iese fum fără foc

Fostul consilier municipal Dănuţ Moisoiu şi fost preşedinte al organizaţiei municipale a PD Constanţa (actual PDL) nu se mai implică, oficial, în viaţa organizaţiei de partid, însă nu se poate abţine să nu comenteze scena politică.

"Eu sunt ca steliştii, cu sloganul 'până la moarte': sunt PDL-ist până la moarte, dar nu îmi place ce se întâmplă acum în politică. Nu îmi place nici ce se întâmplă la Bucureşti, cu declaraţiile preşedintelui, ale premierului şi ale socrului premierului... Şi nu îmi place nici ce se petrece cu PDL. După alegerile din 2012, partidul la Constanţa s-a dus la vale. PDL Constanţa nu are o conducere care să reprezinte PDL-iştii de rând, are o conducere care îşi vede de propriile interese, şi pe care au instalat-o alţii, din afara partidului. Nu sunt mulţumit de cei care conduc azi PDL Constanţa", a declarat Dănuţ Moisoiu, în contextul zvonurilor cum că se pregăteşte schimbarea conducerii organizaţiei locale a PDL. Însă, adaugă Moisoiu, el nu are legătură cu lansarea unor astfel de zvonuri pe piaţă şi nici nu are la cunoştinţă că Vasile Blaga, preşedintele PDL, şi-ar fi "întors faţa" de la conducerea organizaţiei de la malul mării. "Nu ştiu dacă se intenţionează schimbarea actualului preşedinte de la PDL Constanţa şi nu cred că ar exista acum un asemenea plan", a spus Moisoiu, "PDL-istul până la moarte", dar despre care se comentează că ar fi "omul PSD-ului". De altfel, reamintim că Moisoiu a fost dat afară din partid tocmai sub acuzaţia că are pact cu PSD. Chiar şi aşa, el şi-a continuat nestingherit mandatul de consilier (2008-2012), în paralel judecându-se cu partidul. Mai exact, Moisoiu a contestat în instanţă decizia de sancţionare, o decizie pe care a susţinut-o, la acea vreme, chiar Elena Udrea (fost lider PDL, în prezent lider PMP). Şi, tot pentru conturarea tabloului exact în care se încadrează Dănuţ Moisoiu, dincolo de "eticheta" de "om apropiat PSD Constanţa", mai precizăm că el este şi o veche cunoştinţă, amic chiar, cu Vasile Blaga.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614