REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Năvodariul se UMPLE de unităţi de cazare! Preotul Salomia continuă INVESTIŢIILE IMOBILIARE!

Năvodariul se UMPLE de unităţi de cazare! Preotul Salomia continuă INVESTIŢIILE IMOBILIARE!

Replica API 5 noiembrie 2016 | 10:33 643

Se construieşte încă un bloc şi va răsări şi o agenţie de turism

Se construieşte încă un bloc şi va răsări şi o agenţie de turism

La Constanţa s-a tot construit în ultimii ani şi încă se construieşte. Aşa se întâmplă şi la Năvodari, mai ales în zona Mamaia Sat, care s-a dezvoltat foarte mult în ultimul timp din punct de vedere imobiliar, dar și turistic. Drept dovadă, un nou bloc se va înălţa în această zonă. Salomia Andrei și Salomia Valentina, Savu Mircea-Dumitru și Savu Carmen-Maria s-au adresat Comisiei de Analiză Tehnică din cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului, pentru a cere autorizaţii pentru un proiect imobiliar pe terenul situat situat în Năvodari, SOLA 29, PARCELA A158/5. Benficiarii doresc să construiască un imobil P+4E cu destinația locuințe colective și cu agenție de turism la parter. Se propun 24 de unităţi locative şi un birou pentru profesiuni liberale la parter. Au fost amenajate 9 locuri de parcare în limita terenului studiat şi 10 locuri de parcare pe terenul concesionat, reprezentând totalul de 19 locuri de parcare asigurate. Construcţia va avea structura de beton armat: stâlpi şi grinzi, iar zidăria va fi din cărămidă/BCA. Planşeele vor fi din beton armat şi vor fi rezemate pe grinzile de B.A, iar acoperişul va fi tip terasă.

În ceea ce îl priveşte pe investitorul Andrei Salomia, interesant de precizat că el este... preot în oraşul Năvodari! De altminteri, anul trecut, tot în luna noiembrie, cotidianul „Replica” de Constanţa arăta că internetul vuia de faptele preotului din Năvodari, Andrei Salomia: „popa îşi face vile, de unde are bani?!” – comentau diverşi oameni pe Facebook. Mai exact, la începutul anului 2015, Andrei şi Valentina Salomia solicitaseră Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa autorizarea unei investiţii în zona de nord a staţiunii Mamaia, privind construcţia unui complex de zece căsuţe de vacanţă, cu regim de înălţime rezumat la parter. Potrivit solicitării de la APM, fiecare căsuţă va avea suprafaţa de 15,75 mp, o baie de 4,14 mp şi o terasă acoperită de 8,80 mp.

Între timp, în nordul staţiunii Mamaia “răsăriseră” deja şi două vile, pe care imediat năvodărenii le-au atribuit preotului! Şi, pe bună dreptate, căci vilele îi aparţineau, însă preotul a ţinut să combată toate comentariile răutăcioase la adresa sa, declarând: „Sunt două vile cu câte 9 camere şi sunt ale mele. Sunt pensiuni, da, voi face turism”, a explicat el. „Nu e nici o ruşine că muncesc. Eu muncesc de la vârsta de 22 de ani. Doar muncind putem merge mai departe, iar munca se împacă foarte bine cu orice misiune. Cei care doar critică, ar trebui să muncească. Dacă doar criticăm, mi-e teamă pentru viitorul acestei ţări. Cine nu vrea să muncească, nici să nu mănânce, scrie în Sfânta Scriptură. Munca e o datorie sfântă”, a mai spus preotul.

Mai multe detalii:

http://www.replicaonline.ro/preotul-salomia-din-navodari-intra-in-afacerile-cu-turism-construieste-doua-pensiuni-249026/

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367