REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

O tânără însărcinată din Constanţa susţine că a fost agresată de un poliţist rutier

O tânără însărcinată din Constanţa susţine că a fost agresată de un poliţist rutier

Replica API 20 martie 2015 | 00:14 1390

„M-a bruscat şi împins în peretele magazinului”

„M-a bruscat şi împins în peretele magazinului”

O tânără din Constanţa, însărcinată în luna a 7-a, susţine că a trecut prin clipe de coşmar în cursul zilei de miercuri, 18 martie. Aceasta a traversat neregulamentar, moment în care un poliţist rutier s-ar fi luat după ea, prinzând-o de mână şi împingând-o în perete. În cele din urmă, a relatat femeia, după ce la faţa locului a ajuns şi viitorul ei soţ, poliţistul ar fi fost luat de către colegi şi urcat în maşină, fără ca ea să mai fie sancţionată pentru traversare neregulamentară.

Tânăra, în vârstă de 26 de ani, a relatat că, în cursul zilei de miercuri, 18 martie, în jurul orelor 17.00, a traversat neregulamentar bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în zona Dacia, pentru a ajunge la magazinul Billa. În acel moment, în zonă s-ar fi aflat un echipaj al Poliţiei Rutiere care acţiona pe fondul traversării neregulamentare şi, văzând-o, un om al legii s-ar fi luat după ea, prinzând-o de mână. „În data de 18.03.15, ora 17.00, în timp ce încercam să pătrund în magazinul Billa situat în municipiul Constanţa, zona Dacia, am fost abordată de către o persoană care, fără să se prezinte şi fără să îşi decline calitatea, m-a bruscat trăgându-mă de mână şi spunându-mi să mă opresc, pentru a-i prezenţa actul de identitate şi m-a invitat, în continuare bruscându-mă, să îl însoţesc la maşină. În aceste condiţii, i-am solicitat acestuia să nu mă mai bruscheze, deoarece sunt însărcinată şi nu vedeam nici un motiv pentru a da curs invitaţiei dânsului la maşina la care mă invita. Precizez că această persoană purta o jachetă de culoare fosforescentă şi avea capul descoperit. Mai mult de atât, în respiraţia acestuia se simţea un puternic miros de alcool”, a precizat femeia. În continuare, aceasta susţine că a vrut să se elibereze din strânsoare, moment în care ar fi fost împinsă în peretele magazinului. „I-am precizat încă o dată că sunt însărcinată şi că mi se poate face rău, iar acesta, cu nepăsare, mi-a precizat că o să cheme Salvarea, dacă va fi cazul”, a mai spus ea. Ulterior, la faţa locului ar fi ajuns alţi doi poliţisti, care s-au recomandat şi care au vorbit frumos, moment în care presupusa victimă a prezentat actele de identitate. „În cele din urmă, acesta s-a prezentat şi a precizat că se numeşte Subţirică George şi că este agent de poliţie. De remarcat este faptul că nu a fost întocmit nici un act cu privire la cele întâmplate şi nu am fost sancţionată contravenţional pentru traversare prin loc nepermis, fapt pe care îl recunosc”, a mai explicat tânăra. În urma nefericitului eveniment, viitoarea mămică a mers de urgenţă la un spital privat din municipiu, făcând un atac de panică. Acolo, medicii i-au precizat faptul că bătăile inimii copilului sunt mai intense decât de obicei, sfătuind-o să apeleze la un psiholog. În continuare, aceasta a precizat că a depus o plângere la IPJ, dar şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102