REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Protest în Bucureşti, împotriva graţiereii: "Dragnea, nu uita, va veni şi vremea ta!"

Protest în Bucureşti, împotriva graţiereii: "Dragnea, nu uita, va veni şi vremea ta!"

Replica API 23 ianuarie 2017 | 00:50 329

În București și în alte orașe din țară au avut loc duminică proteste față de proiectele de modificare a Codului penal și grațierea unor pedepse. În Piața Universității din București au fost 10.000 de oameni, după cum susţin televiziunile centrale. În mijlocul protestatarilor a fost, pentru scurt timp, și președintele Klaus Iohannis.

Oamenii au strigat lozinci, printre care: "Dragnea, nu uita, va veni şi vremea ta", iar ulterior, din Piaţa Universităţii, s-a mers la sediul PSD, unde s-a strigat: "La închisoare, nu la guvernare!", "PSD, nu uita, țara asta nu e a ta!".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai..a venit vremea lui...
1
1
Au iesit la miting si popii care il pazeau pe Teodosie la politie? Le convine lui Teodosie si popilor actuala conducere?
2
0
A fost in protest de cacat,in mijlocul caruia dom' professor Iohannis s-a facut de cacat pe deplin,el aparand in multime nu ca presedinte,ci ca un fraier. Cand se taiau salariile,padurile,lumea asta nu iiesea in strada. Gloate idioate. Uite din cauza ca avem gloate usor manipulabile avem si ,,lideri'' vai ce curul lor,de toata scarba.
2
5
Cum nu vii tu, Tepes doamne, ca punand mana pe ei, Sa-i imparti in doua cete: in smintiti si in misei, Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni, Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!
4
1
NISTE PADUCHIOSI AU ESIT IN STRADA,,
4
8
jegurile societatii....pleava ptr un ban este in stare sa i suga pula lui iohannis care de fapt isi vede doar interesele lui.Naveta de la Sibiu la Buxuresti cine io plateste fraierilor?.De ce nu manifestati impotriva firmei austriece care taie padurile din tara????.Manipulatilor de doi lei...retarzi mintali.
3
9
Este corecta participarea Presedintelui la aceasta actiune ?Este nevoie sa se iasa in strada,chiar si pe bordura,si sa cerem Parlamentului modificari ale Constitutiei prin care sa se acorde o mai mare putere Presedintelui si Parlamentului Strazii si Bordurii.
7
1
Toti hotii vor legea. Este logic. Ce este atat de greu de inteles. Daca esti un om cinstit si corect, te duci la munca nu ai treaba cu nici o justitie. Esti hot si bandit vrei sa ti se ierte "pacatele". Nu se va aproba niciodata aceasta lege stati linistiti.... la puscarie cei vinovati
9
3
Sa sugi o pula de negru bai cacat capitalist salbatic inuman
8
7
Cel mai tare,,om cult"boul de la 18:52,sa ti-o bagi in gura ma-ti animal comunist!
6
9
Jos ciuma rosue
10
10
niste inculti au iesit in strada inpinsi de jiogodii ce vor sadea jos acest guvern vazand ca fac ceeia ce ei nuj au putut, nu au vrut decat sa duca poporul la saracie si iniobagire ! Poporul trebuie sa iasa sa le dea o lectie acestor cretini partiti pentru destabilizare !
12
10
Cand ati avut sansa sa va votati securistii in Decembrie nu ati iesit la vot! Acum va este frica ca poerdeti puterea! Va meritati soarta !
8
9
De ce nu s-au gandit cum sa facem mai repede autostrazi, sosele si s-au gandit cum sa scape penalii.
12
9
De ce nu manifestati impotriva drujbelor fiemei austriece care taie oadurile din Romania???...loviti cu pula in cap de la labagism.
13
6
Habar nu au continutul ordonantei si 'pun botul' la manipularile ieftine servite de catre servicii in ultimii ani! Sper ca restul populatiei sa constientizeze ca nu sunt altceva, decat manipulari ieftine!
17
8
De retardati
14
12

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272