REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
8.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Spălătoriile de covoare au ajuns fabrică de bani, în perioada sărbătorilor. Video

Spălătoriile de covoare au ajuns fabrică de bani, în perioada sărbătorilor. Video

Georgiana BOGLEA 2 mai 2024 | 00:00 1190

Pentru români, pregătirile de Paște nu înseamnă numai frământatul aluatului pentru cozonaci sau încondeiatul ouălor roșii, ci și curățenia generală în case. Iar pentru spălătoriile de covoare sărbătorile înseamnă fabrică de făcut bani.

Spalatoriile de covoare au ajuns fabrica de bani, in perioada sarbatorilor. Video

Gospodinele s-au apucat de mult de curățenia dinainte de Paște, însă din lipsă de timp sau de îndemânare, multe apelează în această perioadă la echipe profesioniste.

Spalatoriile de covoare au ajuns fabrica de bani, in perioada sarbatorilor. Video

Cine nu s-a gândit să își ducă covoarele din timp la curățat va fi nevoit să se descurce cum poate pentru că majoritatea spălătoriilor din Constanța nu mai acceptă comenzi de săptămâna trecută, pentru că deja sunt supraaglomerate, iar angajații nu mai fac față.

Spalatoriile de covoare au ajuns fabrica de bani, in perioada sarbatorilor. Video

Iar, cei care totuși au prins loc și și-au dus covoarele la curățat trebuie să se pregătească să scoată câteva sute de lei din buzunar pentru că prețurile sunt de aproximativ 12-14 lei mp. „Nu mai acceptăm comenzi pentru Paște de săptămâna trecută. Prețul în mod normal este de 14 lei mp“, a declarant un angajat al unei spălătorii de covoare din Constanța.

Video 1:

Dacă nu v-ați gândit din timp să vă duceți covoarele la curățat, va trebui să vă resemnați și să uitați de mirosul proaspăt de curățenie oferit de serviciile profesionale și să așteptați până vor trece Sărbătorile Pascale.

Loc liber nu mai există nici la spălătoriile auto care prestează și astfel de servicii. Am mers și noi la câteva din oraș, însă niciuna nu a fost disponibilă să ne preia comanda.

Video 2:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai ce facetzi ma ashteptatzi sa vina pashtele pentru ca sa va curatzatzi covoarele,nu puteatzi sa facetzi asta si cu o luna inainte ?.
2
1
Eu iau 20 lei ptr metru patrat dar spăl doar pentru interlopi.Ei au bani nemunciti fara număr.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468