REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Scandal uriaş: cine sunt profesoara, poliţistul şi jandarmul care racolau minore pentru sex într-un salon de masaj erotic

Scandal uriaş: cine sunt profesoara, poliţistul şi jandarmul care racolau minore pentru sex într-un salon de masaj erotic

Replica API 28 ianuarie 2014 | 00:00 243

Pink Cats - bordelul care în 2012 "vindea" poliţiste şi secretare

Pink Cats - bordelul care în 2012 "vindea" poliţiste şi secretare

Scandal sexual uriaş la Constanţa, implicate fiind şi minore! O profesoară de la Liceul Mihai Eminescu, Margareta Drăguţ, un poliţist din cadrul Secţiei III, Lucian Borcea, şi un fost jandarm, Silviu Nicolae Peniu, erau pioni importanţi în gruparea infracţională, care racolau minore şi le puneau să se prostitueze, sub paravanul unui salon de masaj erotic. Este vorba despre Pink Cats, al cărui administrator este Claudiu Giorson Belecciu, chiar concubinul cadrului didactic, dar şi cel care în urmă cu doi ani "vindea" poliţiste şi secretare la preţuri accesibile. Treburile erau bine împărţite, respectiv profesoara posta anunţuri pe internet, poliţistul îi ţinea la curent cu controalele oamenilor legii şi ajuta la transportarea acestora de la o locaţie, la alta, iar fostul jandarm punea la dispoziţia acestora un apartament.

În urmă cu doi ani dădea anunţuri că vinde poliţiste şi secretare, iar acum a fost "vizitat" de mascaţi. Vorbim despre Claudiu Giorson Belecciu, care deţine SC Pub Pink Cats SRL, şi care şi-a tot mutat sediul bordelului, ascuns sub paravanul unui salon de masaj erotic, de colo - colo, ajungând acum pe strada Dumbrava Roşie. Individul a mai fost "vizitat" de poliţişti şi în 2012, când împărţea fluturaşi prin oraş, prin care anunţa că "vinde" poliţiste şi secretare la preţuri avantajoase. La acea dată, poliţiştii au constatat că numitul Claudiu Belecciu a închiriat etajul al doilea al unei spălătorii auto, în luna februarie a anului 2012, prin societatea pe care o deţine, cu scopul de a desfăşura activităţi de întreţinere corporală. El a explicat că intenţionează să deschidă un salon de masaj şi un bar, dar că nu a desfăşurat activităţi comerciale. Cu toate astea, a publicat anunţul cu pricina. Deranjat de vizita poliţiştilor, administratorul salonului a simţit nevoia nebună de a arăta reporterilor "Replica" cele două ţinute de teatru - secretară şi poliţistă, menţionând că este problema lui cum îşi atrage clienţii şi cum şi îmbracă angajatele. Numai că, din câte se pare, de atunci a început filajul, iar la data de 26 ianuarie a.c., poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Constanţa şi procurorii DIICOT i-au făcut o mică... "vizită". A fost destructurată întreaga grupare infracţională, specializată în infracţiuni pe linia traficului de minori, prostituţie şi proxenetism, formată din 19 membri, având loc şase percheziţii, la locuinţele membrilor grupului infracţional, dar şi la aşa-zisul salon de masaj, Pink Cats.

Profesoara, poliţistul şi jandarmul: bazele afacerii cu carne vie! Poliţistul, mai ceva ca un cocalar

De asemenea, au fost puse în executare 20 de mandate de aducere. La salonul de masaj au fost găsiţi liderul grupării, Claudiu Giorson Belecciu, colaboratoarea acestuia, Mioara Duţu, şi patru tinere. Pe parcursul activităţii, gruparea infracţională a beneficiat şi de sprijinul unui agent de poliţie din cadrul Secţiei III, Lucian Borcea, şi al unui jandarm, Silviu Nicolae Peniu, aceştia implicându-se în derularea activităţii de proxenetism fie prin transportarea prostituatelor, fie prin punerea la dispoziţie a unor locaţii. S-a stabilit, totodată, faptul că lucrătorul din cadrul poliţiei informa personalul salonului ori de câte ori poliţia desfăşura controale. O altă învinuită, concubina liderului grupării, Margareta Drăguţ, care îşi desfăşura activitatea pe post de cadru didactic la Liceul Mihai Eminescu din Constanţa, se ocupa de postarea anunţurilor pe diverse site-uri, în scopul găsirii clienţilor. Tot ea poza pe Internet drept iubitoare de copii, dar şi de petreceri într-un cunoscut club din staţiunea Mamaia. Revenind la poliţistul Lucian Borcea, se pare că acesta nu era taman uşă de biserică. Lumea îl ştia ca pe un lăudăros, dar şi violent pe deasupra. Se pare că în urmă cu câţiva ani a bătut un individ în zona Gării din Constanţa şi l-a obligat să-i bage combustibil în valoare de 170 de lei,la bijuteria lui de BMW, luat din Arad, cu suma de 6.000 de euro, informaţie pe care o arunca în stânga şi-n dreapta. În plus, era tare mândru de "bolidul" lui, lăudându-se ce mari cuceriri face el cu ajutorul maşinii. Revenind la cazul de faţă, procurorii D.I.I.C.O.T - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus faţă de şapte persoane măsura preventivă a reţinerii, după care au fost prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă. Indivzii sunt: Claudiu Giorson Belecciu, Margareta Drăguţ, Lucian Borcea, Silviu Nicolae Peniu, Mioara Duţu (recepţioner), Narcis Mihai Negoiţă (taximetrist) şi Cristian George Chirimbu - proxenetul.

Oamenii legii au ridicat 5.950 de lei, laptopuri, tablete, stick-uri de memorie şi înscrisuri

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 5.950 de lei, 3 laptop-uri, 2 unităţi centrale de calculator, o tabletă, 33 cartele SIM, 21 de telefoane mobile, 5 stick-uri de memorie, 5 carduri micro SD, 8 C.D-uri şi înscrisuri. Din investigaţii s-a stabilit faptul că, începând cu anul 2012, prin intermediul unei societăţi comerciale ce deţinea un salon de masaj, membrii grupării infracţionale ar fi desfăşurat activităţi de proxenetism. Angajatele salonului ar fi asigurat servicii sexuale contra cost, atât la salon, cât şi în hoteluri din Constanţa, Eforie, Năvodari. Pe lângă cei şapte reţinuţi, procurorii DIICOT au dispus cercetarea în libertate a nouă tinere, suspectate de săvârşirea infracţiunii de prostituţie. În cauză mai sunt cercetate alte două persoane, care se află încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă, fiind condamnate în altă cauză, în anul 2012, pentru trafic de persoane. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de iniţiere, constituire sau aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat trafic de minori şi proxenetism. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.. La acţiune au participat şi luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa şi jandarmi.

ISJ, IPJ şi GMJ sprijină ancheta

"Aceasta este angajată în sistemul de învăţământ preuniversitar de 14 ani şi îşi desfăşura activitatea la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu". Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa va acorda tot sprijinul instituţiilor abilitate şi, în funcţie de rezultatele cercetării procurorilor, va dispune în consecinţă", au spus reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa. La aceleaşi măsuri au apelat şi reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, care au precizat: "Un angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, este cercetat de DIICOT, într-un dosar de proxenetism. Acesta este angajat în cadrul instituţiei din anul 2003 şi îşi desfăşura activitatea ca agent de siguranţă publică şi patrulare. Conducerea I.P.J. Constanţa, în conformitate cu statutul poliţistului, a dispus declanşarea cercetării prealabile a acestuia, iar în cazul în care va fi arestat preventiv, va fi suspendat din funcţie. Unitatea noastră acordă tot sprijinul DIICOT pentru soluţionarea acestui caz". "Un fost angajat al Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa, este cercetat de DIICOT, într-un dosar de proxenetism. Unitatea de jandarmerie acordă tot sprijinul DIICOT pentru soluţionarea acestui caz, cu menţiunea că este primul caz de acest gen în care este implicat un fost subofiţer al grupării", au menţionat şi reprezentanţii GMJ Constanţa.

Lilliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102