REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Shhaideh depune PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Grindeanu

Shhaideh depune PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Grindeanu

Replica API 19 iunie 2017 | 01:12 444

Ministrul demisionar al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, susține că și-a contactat avocații și va depune plângere penală împotriva premierului Sorin Grindeanu, după ce acesta a încercat să o blocheze să mai semneze pentru programul PNDL 2.

”Mi-am contactat avocaţii şi încerc să-i fac o plângere penală pentru aceste afirmaţii mincinoase. Domnul Grindeanu nu a ştiut niciodată nicio procedură a niciunui program din această instituţie, domnia sa văd că spune că de cinci luni eu nu am făcut nimic, dânsul nu ştie nici măcar data la care s-au terminat depunerile acestor proiecte, numărul lor şi ce înseamnă analiza acestor proiecte. (...) Dacă ar fi avut măcar decenţa minimă să citească comunicatul pe care l-am dat, în acel comunicat spuneam că am semnat inclusiv două sute de milioane de lei în cadrul Programului Operaţional, acea informaţie nu l-a interesat pe domnul Grindeanu. Fondurile europene nu erau importante pentru domnia sa şi din aceste considerente am simţit nevoia să spunem că şi programul PNDL îşi continuă activitatea aşa cum a fost stabilit în proceduri. Aceste ordine erau pe circuitul de avizare, au început să se semneze la vremea la care am dat acel comunicat. Am vrut să arătăm că ministerul îşi vede în continuare de treabă şi că ne desfăşurăm activitatea fără sincope”, a spus ministrul demisionar al Dezvoltării” a declarat Sevil Shhaideh, la Antena 3, conform stiripesurse.ro

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat că a semnat duminică ordinele de demitere pentru toţi secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene şi pentru secretarii adjuncţi, în legătură cu lansarea programului PNDL 2.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inodor,incolor,insipid,astea sunt ...calitatile acestei dne!
0
0
Penibila sa plece inpreuna cu arabetele ei in Siria.
4
1
Uite cine -i face plingere penala lui grindeanu
6
2
Slugile si BARONUL in DERIVA !!!Acum nu mai este Comanada la tine ?????Vezi poate stie BASESCU ce VAPOR a mai ramas fara comanda sa-ti dea UNUL de la PDL 3 ??? Sa nu mai PLANGI ???
10
2
Supusa lui Dragnea, face pangere penala ?! Asta-i culmea tupeului si a nesimtirii... !? Sa-si asume supunerea si presiune dictatorului, pardon : NASULUI !!
13
2
Tigancuso ia-ti barbatul arabete si pleaca la aivostrii.Te a pus Dragnea sa ii faci jocul? Rusine!
16
3
rahat turcesc
13
3
Acest butoi de grasime ar face bine sa se opreasca din felatia pe care i-o face lui Dragnea si sa se duva unde a dus mutu iapa! Hai sictir, cap de oaie si profesionista pulii!
14
3
La puscarie cu Tutuianu care trimite bani la primarii prieteni impreuna cu tata socru pentru parandarat !
8
2
A fost si este paravanul hotilor din psd bineinteles ca are parte acest buhai plin de seu
15
2
Cand unii spun adevarul, sunt condamnati! Cand altii spun minciuni, sunt promovati! Grindeanu singur lupta cu un sistem care ne face rau tuturor. Minciuna!! Hai sa ne trezi. pentru ca maine noi vom fi in locul lui Grindeanu, fiecare la locul lui de munca!
16
2
vom depune plangere penala impotriva hotilor ...prin aceasta motiune de cenzura ...
13
1
doamna Shhaideh este o profesionista desavarsita pacat ca a intrat in politica. chiar nu ar trebui sa caracterizam o persoana daca nu o cunoastem.
9
27
Am lucrat cu d-na Sevil vreo 7 ani. E o persoana care nu stie ce e oboseala, care munceste ca nimeni altcineva. Nu merita nimic din ce citesc pe aici. E un pacat pe care il fac toti cei care vorbesc urat despre domnia-sa.
5
33
Unde ai trimis banii de care spui? ca la noi nu au ajuns. Sau vrei sa ne tragi dupa tine in puscarie. Si te plingi ca ai dat un comunicat dar cred ca lui Dragnea si nu lui Sorin. Pana la urma Sorin iti era sef in guvern dar nu te-ai prins. Ai crezut ca nasu te scoate din orice. Stimati colegi Jos Dragnea! sau vreti in continuare sa fiti sclavii lui? si ai tuturor sponsorilor nostri puscariasi.
19
3
Il dai in judeacata CA nu tea lasat sa furi banii statului?Bine Tia facut,tataroaica,la puscarie cu tine CA ai furat destul,tu si sotul Tau Islamic,ajunge ,nu VA place de grindeanu CA este o Persoana culta si nu vrea sa se murdareasca cu mizeriile voastre,ciumatilor,leprelor,hotilor,ciuma Rosie,sfirsitul seeapropie,si SE alege praful de voi,vati facut de cacat in toata lumea cu ciuma voastra
19
4
Omuletii astia au promis un program de guvernare cum altu nu-i!si cand s-au pornit sa-l aplice si-au dat seama ca nu fura toti la fel!Asa scatoalce si asa suturi in cur mai vezi doar la gradinita cand nu sunt jucariile indeajuns ptr toti copiii!
44
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108