REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Şoferul băut, care a fugit după ce a ucis o fată de 19 ani pe trecerea de pietoni, a fost arestat

Şoferul băut, care a fugit după ce a ucis o fată de 19 ani pe trecerea de pietoni, a fost arestat

Replica API 11 noiembrie 2013 | 00:00 192

Poliţiştii suspectează că are permis de conducere falsificat

Poliţiştii suspectează că are permis de conducere falsificat

Scandal şi străzi însângerate la Constanţa! Noaptea de vineri spre sâmbătă a fost şi ultima pentru o tânără de numai 19 ani - Andreea Roşu. Aceasta şi-a pierdut viaţa chiar pe trecerea de pietoni. Un autoturism a lovit-o în plin, spulberând-o efectiv şi aruncând-o la câţiva metri distanţă. Cei aflaţi la faţa locului au menţionat că fata urma să se vadă cu nişte prieteni. Numai că un teribilist a decis să schimbe cursul lucrurilor. Întrucât autoturismul avea viteză mare, şansele fetei de a scăpa cu viaţă au fost minime, în ciuda eforturilor cadrelor medicale de la SMURD, care au încercat s-o resusciteze. În plus, şoferul teribilist, Marinel Liviu Traian, de 29 de ani, şi-a luat tălpăşiţa şi s-a făcut nevăzut în noapte, abandonându-şi maşina la faţa locului. Potrivit martorilor, pasagerul din dreapta-faţă din respectivul autovehicul a decis să rămână şi să încerce s-o ajute pe fată. Numai că un scandal monstru a izbucnit. Fratele victimei, sosit la faţa locului, a sărit la bătaie, fiind nevoie de intervenţia oamenilor legii pentru a-l calma. La rândul ei, mama tinerei a fost la un pas să leşine, având nevoie de îngrijiri medicale. Teribilul eveniment s-a petrecut chiar în zona Institutului de Marină, şoferul circulând pe Dezrobirii, dinspre I.C. Brătianu către Baba Novac. Dacă în primă fază şoferul a fugit, el s-a prezentat ulterior la Secţia 2 Poliţie. Acesta a fost depistat cu o alcoolemie de 0,56mg/l alcool pur în aerul expirat, spunând oamenilor legii că a fugit întrucât s-a speriat. În plus, el este suspectat că ar avea un permis de conducere falsificat, eliberat într-o ţară străină, poliţiştii făcând verificări în acest sens. Acum este cercetat pentru părăsirea locului accidentului şi ucidere din culpă în formă agravantă, riscând să stea după gratii între 5 - 15 ani. El a fost prezentat instanţei, magistraţii încuviinţând măsura arestării preventive pentru 29 de zile. Despre Marinel Liviu Traian, cunoscuţii spun că a locuit o perioadă în Spania, prin urmare, toţi îl ştiu drept "Liviu Pako". Spune că lucrează la Pullmantur, o firmă spaniolă de croaziere, iar când vine în ţară se plimbă cu un Renault Megane decapotabil.

Mesajul tulburător al iubitului Andreei

Andreea, de 19 ani, studentă în anul I la Universitatea Ovidius, a lăsat în urmă lacrimi şi durere în sânul familiei şi prietenilor. Iubitul acesteia chiar şi-a exprimat durerea pe Facebook. "Sunt ca şi tine, mort, pe dinăuntru. Când îl pierzi, atunci îţi dai seama cât de mult îl iubeşti, dar tu ?! Tu cu ce ai greşit fata mea?!!?! Mai bine te ştiam fără ceva, dar în viaţă. Acum, cum te pot vizita la cimitir Andreea?! Cum?! Ce am greşit Doamne încât să mi te ia?! Te iubesc Andreea pentru toate câte ai făcut, pentru mine, pentru noi. Te iubesc şi nu te voi uita o viaţă", a scris acesta.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108