REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ţuţuianu: Repet apelul către locuitorii judeţului: nu porniţi la drum decât în cazuri de maximă urgenţă

Ţuţuianu: Repet apelul către locuitorii judeţului: nu porniţi la drum decât în cazuri de maximă urgenţă

Replica API 6 ianuarie 2017 | 01:25 476

Reprezentanţii Consiliului Judeţean şi ai Regionalei de Drumuri şi Poduri se află în judeţ, precizând că există deja zone sensibile, unde au demarat operaţiunile de deszăpezire. “În fiecare primărie se asigură permanenţă. Repet însă apelul către locuitorii judeţului: nu porniţi la drum decât în cazuri de maximă urgenţă”, a transmis preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu.

În prezent, în cea mai mare parte a judeţului plouă. Situaţia este însă diferită în Cobadin, Băneasa, Independenţa şi Plopeni.

Update:

Conform reprezentaţilor CJC, o maşină de deszăpezire cu lamă acţionează pe drumul care leagă Ion Corvin de Cernavodă. Un alt echipaj de deszăpezire se deplasează în zona Deleni-Dobromir-Şipote.

Date și informații privind situația meteorologică și hidrologică, potrivit ISU Dobrogea:

• la ora 22.00-5.01.2017, la nivelul judeţului Constanţa a intrat în vigoare AVERTIZAREA COD GALBEN de ninsori cu intensificări ale vântului, viscolind zăpada.

• Date și informații privind măsurile adoptate la nivelul CJSU și CLSU

- începând cu ora 21:00 la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa s-a activat şi a intrat în funcţiune Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiilor iar la sediile primăriilor de pe raza judeţului Constanţa a fost instituită permanenţa, începând cu ora 21:00.

- la nivelul judeţului s-au demarat activităţi de identificare a persoanelor fără adăpost, de către reprezentanţi ai poliţiei, pentru a fi transportate în spaţiile de cazare special amenajate de către autorităţile locale.

- s-a dispus Gărzii de Coastă ca, în funcţie de starea vremii, să informeze conducătorii auto aflaţi în cele trei puncte de trecere a frontierei spre şi dinspre Bulgaria, cu privire la situaţia drumurilor.

• Prognoza meteorologică hidrologică de la ANM- Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, pentru 6.01.2017, începând cu ora 02:00, va intra în vigoare AVERTIZAREA COD PORTOCALIU.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai plecati ca berbecii la drum, ati fost anuntati de cod rosu... ati ramas inzapeziti ca v-a mancat in cur, si acum mancati rahat cu polonicul... Bravo domnul presedinte pentru implicare!!!
0
0
ba,cap de stiuca cu ochelari,ba,pacalitule,crezi ca daca iesi si dai din gura si te faci ca supraveghezi lucrarile te crede cineva?doar pacalicii aia din jurul tau te cred si prostii!esti foarte prost si sia din jurul tau sunt si mai prosti! habar nu ai pe ce planeta esti cu privirea ta de miel cu care vrei sa pacalesti lumea ca esti foarte bine pregatit!
3
2
VOI ASTIA CU COMENTURI KKCIOSE SINTETI MAI BRAVI...NU NU DOAR DATI INAINTE CU MINCATU DE RAHAT.COMENTATORI ANONIMI KKLAU.DECI SA NE IMLICAM SA FACEM.ALTFEL ACUZE FACEM TOTI.MICILOR IN GINDIRE SI IN TOT.
3
3
Nu toata lumea este bugetara ca tine,bai Tutuiene,sa poata sa-si puna palma-n cur si sa stea acasa.Voi astia care nu stiti si nici nu produceti nimic.
4
1
Oana da si tu adresa sa venim la orgie. De urgie scapam repede.... orgia tine cat vrem noi....
1
0
Daca incepea iarna din decembrie ce faceam incompetentilor?stateam fara curent ca acum si muream in casa de frig.Demisia imediata a acestor oameni de paie.Rusine
3
1
Daca la Fantanele e orgie, aveti grija sa nu ramaneti intepeniti cu dansa intransa! Eventual solicitati ajutorul dr. Pistolea ca e meserias la d-astea.
1
1
Pai daca va bate vantul indiferent de ce pozitie aveti in timpul orgiei,inchideti geamurile. Fiind incinsi de sex si alcool,nici nu va dati seama ce repede puteti raci,faceti naibii pneumonii si va ingheata sperma pe buze. Hai,serios,inchide naibii geamul , lasa orgia inauntru si urgia afara,la locul ei.
2
0
Asta e pedeapsa divina ca a ajuns dreagnea seful tarii
5
8
Niciodata nu sunteti pregatiti.Sa va fie rusine, autoritati de nimic !
7
0
Presedinte mai lasa ma.Nu stie nimic.
5
0
Chiar e orgie, ca venim toti acolo nebunatico ...
3
0
Oana era bine daca era orgie ca ne bagam si noi din toate pozitiile .. din pacate e urgie
4
0
La Fantanele e orgie mare. Viscoleste din toate pozitiile
6
1
sa dezapezim drumurile...suntem de tot cacatul...stati acasa.
5
0
Nu e curent nici in Constanta pe vremea asta si voi vreti la Valu sau mai stiu eu Dorobantu?! O sa vina!
5
2
in Tomis Nord, zapada are juma de metru. ghertoii care n-o au cu frana de motor sa mearga cu rata. stati in casa si dati-o pe tuica fiarta. ninge ca-n povesti, mfuckers.
8
3
In djrobantu s-a luat curentul la ora 4:50 si se circula greu ,mergeti cu atentie si nu opriti masina pina nu ajungeti intrun sat
6
0
La valu nu e curent. Muie ENEL.
8
1
Daca e viscol, ce sa faca masina de politie sau deszapezire? Sa sco
8
0
La ora 2:25 am plecat din Ct, la iesire din Ovidiu ninge foarte tare si tot drumul pana la aeroport e acoperit de zapada. Rafale puternice de vant, viscol, nu se poate merge cu mai mult de 50km pe ora... In tot acest timp nu am vazut nici macar o masina de politie, nu mai zic de deszapezire.
12
1
Numai speriati lumea
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108