REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Mărturia unei turiste intoxicată, la fel ca și copilul ei, la restaurantul hotelului Mera din Venus

Mărturia unei turiste intoxicată, la fel ca și copilul ei, la restaurantul hotelului Mera din Venus

Replica API 31 iulie 2016 | 11:25 639

sursa foto: vilegia.ro

Mai mulți copii au ajuns la spitalul din Mangalia, vineri noapte, cu toxiinfecţie alimentară, având nevoie de îngrijiri medicale. Cu toţii au mâncat la all inclusive, acuzând, imediat, dureri de burtă și vărsături. Aceştia erau cazaţi la hotelul Mera din Venus.O turistă, victimă a neglijenței celor de la Mera, și-a luat inima în dinți și a spus:

„Acest simulacru de all inclusive care te trimite în spital la două zile de la cazare. Scriu în a doua noapte de cazare, in timp ce imi veghez copilul care toată seara a acuzat dureri acute de burtică și de o oră vomită. Asemeni mie. Eu am fost uimită de cât de redusă este diversitatea felurilor oferite, de faptul că toate felurile sunt inecate în sos sau ulei (în afară de grătar unde sunt cozi ca pe vremea lu' nea Nicu) de curiozitate am ciupit niște cartofi cu rozmarin și putin orez. Însă, fiica mea a mâncat doar mămăliga goală. De când am venit. Doar mămăligă goală. Îmi este peste putință să înteleg ce se întâmpla în bucataria Mera, în condițiile în care am numărat 3 salvări care au intrat pe poarta complexului în ultimele două ore, în una dintre ele am văzut că s-a urcat o doamnă cu un copil de un an și jumătate-doi. Verii mei cu care sunt în concediu sunt deja cu cel mic (doi ani) la spital în Mangalia, au plecat cu mașina personală. Voma în jet de trei ori în două ore. Copilul mic al altor prieteni cu care suntem (tot aprox doi ani) este in sesiuni repetate de voma de la ora 18:00. Este trist spre tragic. Intentionez ca în cursul zilei de mâine (daca scap fara sa merg cu fetita la spital...) sa cer returnarea banilor pentru zilele pe care nu le mai stau și sa îmi urc în mașină copilul și să fug acasă“, a spus Sandra S., pe amfostacolo.ro. Ulterior, aceasta a mai completat postarea cu o altă informație, potrivit căreia nu ar fi vorba de cinci copii intoxicați, ci șapte, inclusiv fiul verișoarei ei. „Verisoara mea care este în spitalul din Mangalia cu băiețelul îmi spune că ambulanta a adus la spital 7 copii de la Mera. Calculam si pe cei care au ajuns acolo cu parinții, cu autoturismul personal?!“.

Vezi și:

Alertă pe litoral. Cinci copii au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218