REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un borfaş aflat sub control judiciar a pătruns fără drept în redacţia „Replica”, ameninţând că îi dă foc

Un borfaş aflat sub control judiciar a pătruns fără drept în redacţia „Replica”, ameninţând că îi dă foc

Replica API 30 ianuarie 2016 | 01:09 436

Belecciu de la Pink Cats s-a dat în stambă!

Belecciu de la Pink Cats s-a dat în stambă!

Claudiu Giorson Belecciu

Administratorul salonului de masaj erotic Pink Cats rămâne sub control judiciar. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Constanţa, la data de 29 ianuarie a.c., care a respins cererea inculpatului de revocare a măsurii preventive. Decizia este definitivă. Probabil frustrat de veste, cu toate că este liber să muncească şi are obligaţii minime - acelea de a se prezenta periodic la Poliţie, pentru a da cu subsemnatul că este încă în oraş -, Belecciu a ţinut să facă o „vizită” redacţiei „Replica”, nemulţumit de faptul că a apărut ştire cu el în ediţia electronică a ziarului!

Reamintim că un scandal sexual uriaş s-a stârnit în Constanţa, implicate fiind şi minore! O profesoară de la Liceul Mihai Eminescu (la acea dată), Margareta Drăguţ, un poliţist din cadrul Secţiei III, Lucian Borcea, şi un fost jandarm, Silviu Nicolae Peniu, erau, conform anchetatorilor care au întocmit dosarul penal, pioni importanţi în gruparea infracţională, care racolau minore şi le puneau să se prostitueze, sub paravanul unui salon de masaj erotic. Este vorba despre Pink Cats, al cărui administrator este Claudiu Giorson Belecciu, chiar concubinul cadrului didactic.

Treburile erau, conform oamenilor legii, bine împărţite: profesoara posta anunţuri pe internet, poliţistul îi ţinea la curent cu controalele oamenilor legii şi ajuta la transportarea acestora de la o locaţie la alta, iar fostul jandarm punea la dispoziţia acestora un apartament. Însă, la data de 26 ianuarie 2014, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Constanţa şi procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziţii domiciliare, inclusiv la sediul Pink Cats, de pe strada Dumbrava Roşie.

Revenind la data de 29 ianuarie, mai precis vineri, când Curtea de Apel a decis ca Belecciu să rămână sub control judiciar, publicarea unei ştiri pe site-ul „Replica” l-a adus pe individ direct... în mijlocul redacţiei! Belecciu a dat buzna în redacţia cotidianului „Replica” de Constanţa, somând (!) să fie eliminată ştirea de pe site, cu tot cu imaginea aferentă, în caz contrar urmând să discutăm cu avocatul său! După care, din ce în ce mai nervos, a rectificat partea cu avocatul, ameninţând că va apela la cineva care să arunce cu o sticlă şi să dea foc redacţiei. În momentul în care i s-a atras atenţia că aceasta este o ameninţare gravă, Belecciu a reacţionat: „Nu vă ameninţ! Vă promit!”.

Mirela Sorina PASCAL, Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108