REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un constănţean teribilist, în COMĂ la spital: s-a plimbat pe portbagajul unei maşini

Un constănţean teribilist, în COMĂ la spital: s-a plimbat pe portbagajul unei maşini

Replica API 27 februarie 2015 | 23:14 348

Poliţia, sesizată după câteva zile

Poliţia, sesizată după câteva zile

Sursa foto: youtube.com

Mai mulţi tineri teribilişti au trecut printr-o „experienţă” pe care nu o vor uita prea curând, mai ales că unul dintre ei se află în stare gravă la spital, cu fractură craniană. La mijloc a fost un accident însă lucrurile s-au complicat pe parcurs întrucât ceilalţi bărbaţi au încercat să ascundă adevărul,susţinând că victima a fost bătută de persoane necunoscute.

Actul de teribilism a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 21 spre 22 februarie, când mai mulţi tineri, după ce au consumat băuturi alcoolice cel mai probabil, s-au hotărât să dea o tură cu maşina. În acel moment, unul dintre ei, în vârstă de 24 de ani, s-a urcat pe portbagajul maşinii, cerând să fie plimbat. Însă, odată ajunşi la intercţia străzilor Cumpenei cu Spiru Haret, acesta s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se cu capul de bordură. Văzând balta de sânge, bărbaţii s-au speriat şi au sunat la 112, menţionând că victima a căzut sau poate a fost bătută, nu ştiau cu certitudine. După ce a fost transportat la spital în stare comatoasă, colegii de distracţie au mers acasă la victimă, spunând că nu ştiu foarte bine ce s-a întâmplat întrucât rămăsese mai în urmă şi, cel mai probabil, a fost bătut de persoane necunoscute. Nu se ştie din ce motive şi ce s-a întâmplat în tot acest timp, însă cert este că oamenii legii au aflat despre incident abia marţi, 24 februarie, atunci când sora părţii vătămate a mers la Poliţie, reclamând că fratele ei a fost bătut. Demarând cerecetările, anchetatorii au constatat că lucrurile au stat cu totul altfel şi că victima s-a accidentat căzând de pe maşină. Prin urmare, dosarul a fost preluat de Serviciul Rutier, şoferul alegându-se cu dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală prin accident rutier.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614