REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Vor răsuna sirenele de alarmă în toată țara!

Vor răsuna sirenele de alarmă în toată țara!

Replica API 17 aprilie 2017 | 13:57 727

Direcția pentru Situații de Urgență a transmis programul pe zile, în care sirenele din întreaga țară vor fi verificate. La Constanța, potrivit programării, semnalele de alarmă vor fi date marți, 18 aprilie a.c., în intervalul 10-15.

Tot marți, alături de Constanța sunt programate județele Brăila, Călărași, Galați, Ialomița, Vrancea și Tulcea. Miercuri, 19 aprilie, vor răsuna sirenele în București, Argeș, Bacău, Botoșani, Brașov, Prahova, Ilfov, Neamț, Vaslui, Suceava, Giurgiu, Iași, Buzău, Dâmbovița. Pe 20 aprilie, sunt programate Alba, Bihor, Harghita, Bistrița-Năsăud, Cluj, Covasna, Maramureș, Mureș, Satu-Mare, Sălaj și Sibiu. În ultima zi, pe 21 aprilie, exercițiul va avea loc în Arad, Caraș-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinți, Olt, Teleorman, Timiș, Vâlcea.

C.C.

Citește și

http://www.replicaonline.ro/sunetul-dezastrului-constanta-se-pregateste-pentru-situatii-de-urgenta-314891/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Murphy, parca erai pesedist si tineai cu ciuma rosie. Acum iti este frica de rusi? nu esti tu un ipocrit? Cand auzi sirena ar trebui sa te inchizi in casa si iti poti folosi avionul privat....ala pe care nu il ai, cum mai spuneai tu pe aici ca e greu sa fii SARAT, caci asa ai scris, gresit, referindu-te la situatia ta de fapt....ca sa ajungi la adapost....depinde ce fel de adapost, poate fi si de animale.
1
0
eu cred ca au mers 4 din 68.nu s-a auzit nimic.si s-a mai stricat si ai de sub nasul lui care nici nu stie cum se porneste o sirena
1
1
eniko, ungur, spion rus, taci in plm, fosiko
1
1
Asa este, de 6 ori viteza sunetului, nu a luminii, scuze Bizonul lui Higgs.Pentru cel care vrea sa stie cine vrea sa ne bage in razboi, cu cine si de ce, o sa-i raspund scurt, clar si cuprinzator. Rusia vrea sa ne bage in ceata mare, nu in razboi, pentru ca Romania nu poate duce un razboi cu gigantul militar rus, dar vrea sa ne loveasca nuclear.De fapt vor sa loveasca in primul rand NATO din zona de sud est a Europei. Suntem intr-un real pericol pentru populatie si teritoriu national. D'aia suna sirenele, sa auzim cand vine racheta purtatoare de microbi nucleari.
5
2
alti bani cheltuiti de poaman. mai oameni buni.... pai cand o veni razboiul mai ai timp de alarme sa te pregatesti? intr- o secunda.... nu mai ai timp nici sa respiri. voi nu vedeti ce se intrampla in toata lumea? ex. siria....
3
2
Bai Nea Murphy, poate de sase ori viteza sunetului, nu a luminii !
8
2
Bai consumator ramolit. problema logica pe care trebuia sa ti o pui era cine vrea sa ne bage in razboi cu cine si de ce.
3
6
Ok, suna, suna, dar populatia trebuie sa stie, in caz de lovituri aeriene, unde sa se adaposteasca ? Poate ne spuneti si noua, populatiei cand auzim sirenele, unde mergem, in piata, sau unde-s adaposturi subterane. Constanta are adaposturi subterane ? Daca da, pentru cate persoane ? Care-i prioritizarea persoanelor care intra primele in adaposturi si cum se ajunge la adaposturi, cu ce mijloace de transport si cate minute dureaza ? Rusii au testat o racheta cu o viteza de deplasare de 6 ori viteza luminii, cum scapam de acest gen de racheta ? Deveselu nici n-o vede macar la viteza asta, nu ?
19
2
Bravo postarea "Dan" ! Te felicit ! Cata lipsa de profesionalism, cultura generala, notiuni elementare de geografie invatate in scoala generala...etc., despre ce vorbim ?! Diplome cumparate...!?....
18
4
Sa mi suga cariciu locatarii blocului LV22
3
6
Sunteti repetenti la geografia Romaniei! Unde ati invatat voi, mai exact, tu, C.C. ,despre orasele Ialomita, Vrancea, Arges etc.? Multa prostie prin redactie, la voi...
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218