REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

A apărut filmarea care incriminează Rusia. Video

A apărut filmarea care incriminează Rusia. Video

Maria ONICA 15 martie 2023 | 13:34 4064

Pe conturile rusești de Telegram s-a publicat un material video în care se vede drona americană, filmată dintr-un avion rusesc SU-27, participant la operațiunea de sabotaj.

A aparut filmarea care incrimineaza Rusia. Video

În imaginile repostate de consilierul ministrului de Interne din Ucraina se vede cum drona trece pe lângă avionul rusesc și apoi este doborâtă. Acesta ar fi momentul în care avionul rusesc distruge elicea dronei.

”Această filmare arată că drona americană MQ-9 Reaper a fost doborâtă în mod deliberat de manevrele avionului de luptă rusesc”, arată Anton Gherașenko.

Video:

 

 

Drona americană MQ-9 „Reaper”, care ar fi fost interceptată marți de două avioane de vânătoare rusești și doborâtă de unul din acestea a decolat din România, a spus pentru New York Times un înalt oficial militar american.

Drona a decolat dimineața de la baza aeriană din România, pornind într-o misiune de recunoaștere programată, care durează în mod normal între 9-10 ore, a mai precizat oficialul.

Două avioane rusești de vânătoare Su-27 au făcut ceea ce armata americană a descris ca fiind o interceptare „nesăbuită” a dronei MQ-9 „Reaper” în spațiul aerian internațional, înainte ca unul dintre ele să se ciocnească de ea intenționat pentru a o forța să se prăbușească în mare.

Pentagonul: Avioanele rusești au zburat în apropierea dronei americane timp de 30-40 de minute înainte de coliziune

Avioane rusești au zburat alături de o dronă americană Reaper timp de 30 până la 40 de minute înainte de a intra în coliziune cu aceasta, provocând în cele din urmă prăbușirea ei, a declarat marți purtătorul de cuvânt al Pentagonului, generalul de brigadă Patrick Ryder.

"După informațiile pe care le am aici, se pare că aproximativ 30-40 de minute au zburat în apropierea acestui MQ-9", a declarat Ryder, înainte ca avioanele să se "ciocnească" de dronă, făcând-o imposibil de zburat și forțând SUA să o doboare în apele internaționale, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
2 IMB3CILI!
0
0
Război între frați mârlani!
2
0
A dat comunicat "accidentele se întâmplă" nu acționează cu nimic. Mai terminați cu slava ukraina bărbați beta ce sunteți că va iau femeile ukranieni. Va mai reamintesc odată că ultimii oameni care s au pus cu URSS au fost napoleon și Adolf. Ce au pățit ?
8
6
O filmare cu o drona care zboară, nu vad nimic dubios :))
8
1
Idioti care trag spre Rusia, tara asta e de c***t, locuitorii sunt bețivani, limba e de rahat, sărăcia e lucie, mult nu va mai dura sa vezi o revoluție la înapoiată astia
12
3
Mai uita te putin in urma in istorie si vezi a cui a fost ukraina.Are dreptate Putin. GLORIE LUI PUTIN II DORESC
4
17
Eu. Dar rușii ce caută în Ucraina? Sa violeze copii și femei. Altceva? Sa omoare civili. Asta au făcut de sute de ani. Asta au făcut și în r*mânia după 1945.
16
5
Suntem tara membra NATO ce crezi ca facea drona aici? Si mai ales in apele internationale? Se asigura ca suntem in regula
22
5
Eu. Ce cauta drona americana la 60 km de Crimea?
12
26
Rusii au mai ajuns la Bucuresti de multe ori, ultima data in 1945 si au pus mai multi presedinti slugi ruse: cizmarul de Ceausescu si Gheorghiu Dej. Oricum vin rusii, eu zic sa invatam ruseste
13
24
Ce pana mea cauta dronele americane in Marea Neagra? Scandal?
13
29
Rusii traiesc in conditii mai mizerabile ca noi prin anii 88-89,e imposibil sa nu iasa o razmerita in tara impotriva lui Putin in urmatoarele 6 luni ! !
32
7
I-a taiat wingletul de pe dreapta.Numai romanii este ingeri
12
0
Americanii sunt niste jeguri iar rusii niste jeguri si mai mari!
29
23

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614