REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

A cumpărat un pui și când l-a tăiat era... VERDE!

A cumpărat un pui și când l-a tăiat era... VERDE!

Replica API 8 februarie 2017 | 00:08 15411

O femeie din Cumpăna a avut o surpriză nu prea plăcută. După ce a cumpărat un pui de curte, după cum susține femeia, a tranșat pieptul și a observat că avea zone unde culoarea era verde. Cel mai probabil, acel a fost crescut la un loc cu alte păsări și a dezvoltat o boală. Zona verde din piept este, de fapt, zonă cu necroze ale muschilor și se datorează creșterii inadecvată a păsărilor care nu au spațiu suficient să aibă activitate.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna ziua!Si eu am intanpinat aceeasi problema.Am cumparat de la cineva de tara pui si am gasit pieptul verde la fel ca al doamnei.Nu stiu ce sa fac.Se poate manca sau nu?
26
45
claudi tu ai consuma asa ceva de recomanzi si la altii ? poate sa fie super normal .... cand vad asa ceva nici la caine i-as da!
1
6
Se pot e minca
0
2
mirela, da , se poate consuma fara probleme, am consultat un medic veterinar pe aceasta tema
13
3
Se poate consuma carnea unui pui cu miopatie pectorala?
15
2
Mai PARLITILOR de ce nu ati iesit la protest cind au invadat tara cu ORGANISME MODIFICATE GENETIC sau cind trimbitau cu GRIPA AVIARA, PORCINA, VACA NEBUNA, ZICA ... .
5
8
chestia e ca daca gasim asa ceva trebuie aruncat de urgenta si in nici un caz pus in oala !!! Si facute reclamatii la OPC vis-a-vis de firma care le-a produs !
8
4
Asemenea surpriza am avut si noi la magazinul de pe str Vasile Lupu cu carnea de pasare puii si curca
3
4
era verdeeee.....de suparare......
7
6
de la vaccin faci tu miopatie. dai diagnostic tu la pui ca esti veterinar?? necroza e vanataie. dar na. e grele pt mintea ta. joc de glezne.
7
6
Femeia acum cateva minute a intrebat de acest pui pe un grup si ati si postat un c..t de articol.Are miopatie nu e o boala extraterestra e un fel de vanataie la oameni numai ca e verde.Si nu se face numai din crestere neadecvata ci si in urma batailor cu ciocul sau de la o injectie...vezi vaccin.Inainte sa scrieti nu va documentati si voi un pic..
3
8
Se numeste Miopatie Pectorala si apare la pasarile din rase de carne. Apare pt ca pasarile cresc foarte mari, muschii pieptului cresc foarte mult in volum si nu se mai pot dilata si contracta cum trebuie. Muschii prea mari in volum impiedica circulatia sangelui, apare ischemia si tesutul necrozeaza. Rasele de carne sunt obtinute in laborator prin incrucisare de rase sau modificare genetica. De asta corpul puilor, in special scheletul, nu este adaptat pt o greutate si un volum al muschilor atat de mare. Si apare asta. Toate pasarile din rasele de carne fac boala asta. Si nu ai cum sa o depist
14
13
Daca iei de la avicola pui din aia foarte mari e la fel. E pui crescut cu pelete din alea concentrate. Alea ii fac sa creasca repede si foarte mult. Mult peste cat poate suporta organismul lor. Unii chiar ajung ologi pt picioarele lor nu le mai pot sustine greutatea. Pun pariu ca avea sigur peste 5kg. Poate chiar 8 sau 10.
21
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272