REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A făcut scandal în club și a fost calmat de bodyguard cu spray-ul lacrimogen

A făcut scandal în club și a fost calmat de bodyguard cu spray-ul lacrimogen

Virgil STOIAN 4 iunie 2023 | 00:00 2498

Scandalurile în cluburi sunt la ordinea zilei, motivele cele mai dese fiind consumul de alcool. Un astfel de scandal s-a întâmplat și în club Deep 1 din Tulcea când, după o ceartă între mai multe persoane, unul dintre agenții de pază ai clubului i-a dat cu sprayul lacrimogen în ochi unuia dintre cei recalcitranți. Ulterior, persoana vătămată a fost transportată la spital.

A facut scandal in club si a fost calmat de bodyguard cu spray-ul lacrimogenFoto cu caracter ilustrativ


Potrivit rechizitoriului, victima a declarat că a mers împreună cu mai mulți cunoscuți în clubul Deep 1 din Tulcea. În continuare, a arătat că, în jurul orei 01:00, în timp ce era la o masă cu prietenii, de la o masă învecinată, un bărbat de 40 de ani a venit la acesta și, întrucât nu se înțelegeau din cauza muzicii, au ieșit pe terasa clubului, unde au avut un schimb de replici, însă nu s-au certat sau înjurat. În momentul imediat următor, o persoană despre care a înțeles că este bodyguard al acelui club, respectiv Constantin I., a venit direct la el și i-a pulverizat spray lacrimogen în ochi de la o distanța de cca. 10 cm. Victima a mai precizat că inculpatul a venit din spatele său și l-a luat prin surprindere, motiv pentru care nu a putut reacționa. Tot victima  a arătat că, imediat după aceea, a simțit arsuri puternice în zona ochilor și a feței și nu a mai văzut nimic. Nu știe exact cine a sunat la 112, dar la fața locului a sosit o ambulanță și a fost transportat la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

A facut scandal in club si a fost calmat de bodyguard cu spray-ul lacrimogen


Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis încetarea procesului penal împotriva lui Constantin I. deoarece a fost retrasă plângerea penală prealabilă. Sentința a fost dată pe 23 mai 2023 și nu este definitivă.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108