REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

A FOST CHEMATĂ AMBULANŢA LA ŞCOALA DE VARĂ A FEMEILOR SOCIAL-DEMOCRATE! Se simt rău, au ameţeli şi vărsături!

A FOST CHEMATĂ AMBULANŢA LA ŞCOALA DE VARĂ A FEMEILOR SOCIAL-DEMOCRATE! Se simt rău, au ameţeli şi vărsături!

Replica API 31 august 2019 | 12:41 1117

Suspiciuni de toxiinfecţie alimentară

Suspiciuni de toxiinfecţie alimentară

O serie de evenimente organizate de PSD au loc, la final de vară, în Constanţa. În data de 29 august au debutat lucrările Şcolii de Vară a femeilor social-democrate, în timp ce vineri, 30 august, au avut loc alegerilepentru conducerea judeţeană a PSD Constanţa. Viorica Dăncilă a participat la ambele evenimente - şi la alegeri, dar şi la şcoala de vară, care a debutat pe 29 august şi se încheie duminică, 1 septembrie.

În cadrul şcolii de vară sunt prezente circa 300 de femei din toată ţara, cazate majoritatea în staţiunea Mamaia. Lucrările la care participă acestea se desfăşoară la Pavilionul Expoziţional, acolo unde au fost prezenţi şi liderii partidului, pentru a le adresa îndemnuri şi recomandări în legătură cu perioada care urmează - campania electorală. Dincolo de pupături, complimente şi discursuri mobilizatoare, sâmbătă, 31 august, la Pavilionul Expoziţional a fost chemată şi Ambulanţa! Mai multe femei social-democrate se simţeau rău, acuzau vărsături şi nu reuşeau să se deplaseze singure spre spital!

Femeile care se simţeau rău au declarat cadrelor medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa că au mâncat aseară la un local, după care, azi, au sosit la Pavilionul Expoziţional, pentru a continua lucrările Şcolii de vară. Au început însă să se simtă din ce în ce mai rău, să aibă ameţeli, vărsături şi dureri de burtă, aşa că au cerut ajutor, suspectând că la mijloc este o toxiinfecţie alimentară. "Nu s-au simţit bine nici aseară, dar acum nu se mai puteau ţine pe picioare", ne-a declarat o social-democrată din Constanţa, care a precizat că ea nu a participat la masa de vineri seara.

UPDATE:

Într-un final, cadrele medicale au acordat ajutor unui număr de 3 persoane care prezentau "dureri abdominale, vărsături", fiind notate în fişa de intervenţie cu "colică abdominală".

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In locul legii ce vor sa o propuna Viorica in Parliament legata de calomnii, care practic sunt pure adevaruri, indicat ar fi initierea unei legi- fara analfabeti in Parliament
3
1
Replica sa va fie rusine, atat
5
3
isi revin ,,trebuesc fotote
2
2
javre de femei care stau toata ziua la cafea si fura banii tarii
9
2
Sa ne sugi tu pula la toti Romanii !!!
12
1
Sictir, comentatori de rahat! Sa le dati limbi, daca va permit, la toate membrele PSD. Otraviti nenorociti, ce le doriti lor, sa vi se intimple voua si familiilor voastre!
4
24
uite asa se mai nasc niste chiparosi... mai mici, dar care o sa creasca... hahahahaa
4
1
Au mancat prea mult cacat si li s-a facut rau...
16
2
sunt gravide golancele.La iarna fata la Poiana Bv.!
17
3
De la doctrina si urina vi se trage,doctrina e bolnava comunistoida de stanga imprejur iar urina e aia pe care v au pus o in pahare in loc de Brifcor.Se lasa cu mortaciuni pana diseara,sau va faceti la misto ca lesinati ca dupa Michael Jackson doar-doar o pune Orlando mana pe vreo buca,dar n-o va face,eu va zic de pe acum!Gerontofilia salveaza Romania Orlando in tine e speranta!
17
4
Pe Dancila a luat-o cu ameteala cand a vazut cat are de citit.
26
5
Frate astia se otravesc intre ei!
23
6
Daadsssssssscf
1
4
Plin de fosile
14
6
este vorba de e-coli din apa marii...
6
9
Ce ma bucur!!! Sper sa crape nenorocitele dracului!
18
6
.............................................
9
7
le-a venit ciclu la gandul ca ajunge proasta de veorica presedinte
22
7
Li s-a aplecat de la discursul gretos al lui Gaju. Nu se poate sa nu te apuce greata. Intrebarea este pe banii cui li se face astora rau???
39
7
La Pavilionul de care are grije Palaz pe persoana fizica?
24
4
La cei din PSD , le sunt zilele numarate , le vine sfarsitul din toate !! Aviz PSD-istilor din , Companiile de Stat si acolitilor sa va cautati de lucru in alta parte si fugiti cat mai aveti timp !!
27
6
wc-ul directorului psd a costat 250 000 000 lei. Va dat seama ca o parte din bani sau intors in mancarea astora care se caca pe ei.
22
7
Le.a intrat pesedeaua lu orlando
24
6
este un spectacol al degradarii umane aceste pauze de lunch-uri, la aceste conferinte. se inghesuie ca ultimii fomisti la mesele cu mancare, nu conteaza ca sunt politicieni sau ziaristi, toti sunt pusi pe indopate, care sa infulece cat mai mult. penibil.
38
5
Cand esti proasta si mananci kkt cu polonicul te apuca diareea si te kci pe tine.Asa ia blestemat Dumnezeu pe otrepele pesediste.
45
8
Pai asta se intampla cand mananci cacat!
43
7
Si nu au crapat? Mda
22
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218