REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

A fost găsit un Iphone 6 în zona Spitalului Judeţean! Cel care l-a găsit nu s-a lăsat până nu l-a înapoiat proprietarului

A fost găsit un Iphone 6 în zona Spitalului Judeţean! Cel care l-a găsit nu s-a lăsat până nu l-a înapoiat proprietarului

Replica API 10 februarie 2017 | 00:14 375

Un constănţean a postat pe o reţea de socializare un anunţ cum că a găsit un Iphone 6 şi că doreşte să găsească proprietarul, pentru a returna telefonul! El a postat şi o imagine cu ecranul telefonului, unde apare un cuplu, sperând ca cineva să-i recunoască!

La scurt timp, proprietarul telefonului a fost "depistat" şi i-a fost returnat obiectul pierdut. Constănţeanul de toată isprava, care şi-a bătut capul să returneze telefonul, este angajat MApN.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cinste lui
2
0
Minte in varful p..ii ai mai Danut. De ce proprietarul trebuia sa dea ceva, asa ca de o ciorba cum te-ai exprimat. Cred ca un multumesc si o strangere de mana a facut mai mult decat o ciorba. Nu cred ca cel care a gasit telefonul astepta recompensa ca drept dovada ca s-a implicat in gasirea proprietarului. Felicitari celui care l-a gasit. Banuiesc ca unul ca tine daca il gasea..ori il vindea..ori astepta o ciorba. Dar stai ce vorbesc eu..o friptura ca de..suntem romani si din toate legumele ..carnea ne place cel mai mult. Respect pentru cel care a facut un om fericit.
2
0
Dar proprietarul telefonului a dar si el de o ciorba?
7
4
Pai si un 3310 poate fi gasit. Doar ca e ceva mai mult de munca si e nevoie de sprijinul operatorului de telefonie. Il gaseste dupa IMEI. La iPhone si Windows Phone e usor ca au GPS si pot fi controlate de la distanta din contul de utilizator Apple sau Microsoft. Poti sa-l localizezi, sa-l stergi, sa-l blochezi, sau sa-l faci sa sune continuu fara sa poata fi oprit decat pe laptop, din contul de utilizator. Nu stiu cum e la Android, dar cred ca e la fel.
5
0
asta e stire de ziar serios? ca cineva destul de istet nu a smanglit un telef care poate fi urmarit si blocat instant ??? asta o stie orice ciordales de 7-8 ani de pe 42, nu te atingi de iphone ca te gaseste in 3 min garda, mare stire , chiar asa de plictis e in zona asta de se baga umplutura eftina ?
9
4
Sint putini care fac un asemenea gest frumos
21
2
facatura facatura facatura
5
11
iera pus de respectivul special si urmarea de la distanta, iar o d-na la dat la stoo
1
12
iphone 6 ,se deschide cu amprenta proprietarului,oricum este de apreciat gestul gasitorului,basca are gps
20
3
FelicITari celui care a gasit telefonul pentru gestul sau frumos. Bravo!!
30
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218