REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

A FOST IDENTIFICAT "pistolarul" din staţiunea Mamaia!

A FOST IDENTIFICAT "pistolarul" din staţiunea Mamaia!

Replica API 5 decembrie 2012 | 00:00 261

Focuri de armă în trafic

Focuri de armă în trafic

Poliţiştii constănţeni au reuşit identificarea bărbatului care a tras, ieri, mai multe focuri de armă pe drumul care leagă Mamaia de Năvodari. Este vorba despre un constănţean, pe nume Manuel Mihai.

Amintim că, după un incident în trafic, la un sens giratoriu, un şofer a tras cu arma spre un alt participant la trafic. Victima nu a sunat imediat la Poliţie, întrucât nu a fost rănită. În schimb, martorii au alertat oamenii legii care au găsit la faţa locului mai multe tuburi rezultate ca urmare a unor focuri de armă.

Iată ce spune, oficial, IPJ Constanţa:

"Continuând cercetările demarate încă de ieri, 4 decembrie a.c., specialiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi Substanţe Periculoase împreună cu ofiţeri din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au reuşit identificarea şi depistarea bărbatului care în urma unei şicanări în trafic, a folosit o armă neletală, calibrul 10 mm, trăgând mai multe focuri.

Cu această ocazie nu au fost produse pagube materiale şi nici victime.

Conducătorul autoturismului ce nu acordase prioritate de trecere, nu a sesizat poliţia, fiind identificat prin mijloace specifice de către oamenii legii.

Aceştia au identificat şi depistat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Constanţa, deţinător legal de pistol cu bile din cauciuc, acesta fiind suspect de comiterea faptei.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal, cercetându-l în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de uz de armă neletală fără drept, riscând o pedeapsă cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

Totodată, arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, cât şi permisul de port armă, acesta urmând să fie anulat conform prevederilor legale".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614