REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A fost luat pe sus pe trecerea de pietoni de la CET de un autoturism al unei firme de pază

A fost luat pe sus pe trecerea de pietoni de la CET de un autoturism al unei firme de pază

Replica API 28 august 2017 | 00:00 345

Un bărbat a fost accidentat pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Aurel Vlaicu, din zona piața CET, fiind lovit de către un autoturism după ce s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii. Evenimentul a avut loc duminică, 27 august a.c. Martorii spun că bărbatul a ieșit din barul aflat în imediata apropiere a trecerii de pietoni și s-a aruncat pur și simplu pe marcaj, șoferul unui autoturism nu a mai avut timp să reacționeze și l-a lovit pe bărbat. Aceleași surse au precizat că autoturismul implicat aparținea unei firme de pază. Mai precis, firma este Conpress Holding, care aparține lui Sorin Gabriel Strutinsky.

Cadrele medicale au preluat bărbatul, de aproximativ 45 de ani, care a suferit un traumatism craniofacial, unul toracic și o luxație la umăr. Victima a fost transportată în stare stabilă și fiind conștientă la spital.

Locuitorii din zonă precizează că pe respectiva trecere de pietoni mereu au loc accidente, în mod special noaptea, când oamenii ies în stare de ebrietate din localurile din zonă și traversează haotic strada. Mai mult, ei dau vina și pe viteza autoturismelor, care nu încetinesc în apropierea trecerii de pietoni.

Oamenii doresc ca în zona respectivă să fie montate limitatoare de viteză. „În cartierul ăsta, noaptea turează băieții mașinile pe bulevard ca la curse. Niște limitatoare de viteză ar fi perfecte în zonă. Pentru siguranța pietonilor și a șoferilor spun asta”, a menționat un locuitor din zonă.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Haideti sa luam atitudine.Blocam si ce a mai ramas din pasajul Pod Butelii!Constanta de pe locul trei de pe timpul lui Ceausescu a ajuns pe la locul douazecisi!
0
0
Prin zona erau niste politai cu experienta , vechi , cam cu burta ce-i devarat , dar de care se temeau toti cocalarii ! Azi am vazut o politaica fatuca mica , blonda si cu curu mare , pe la Cora , care mai mult incurca circulatia decat sa dirijeze....
0
0
Daca tu nu ai bani ptr o masina scumpa care se aude mai puternic asta nu inseamna ca altii fac curse, doar esti tu sarac
3
7
Si care-i legatura cu subiectul si cu faptul ca pe acolo trec toti alcoolicii catre bodegile din zona?
9
5
In acea zona cet se fac curse ilegale aproape in fiecare noaptea ..in zona industriala la fel in fiecare noapte politia stie dar tace sunt complice ...toata lumea stie numai sefii din politia constanta NU ..CE MIZERIE DE AUTORITATI ...
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108