REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

A FOST PRINS individul care a tras FOCURI de ARMĂ la CET

A FOST PRINS individul care a tras FOCURI de ARMĂ la CET

Replica API 25 noiembrie 2021 | 09:48 5447

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii Secției 5 au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, de 33 de ani, iar în cursul zilei de miercuri a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Este vorba despre Răzvan Georgian Petrean, care a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Persoana în cauză urmează a fi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Amintim că polițiștii Secției 5 au fost sesizați, luni, 22 noiembrie, în jurul orei 22.30, de către un bărbat, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută ar fi tras cu un pistol de tip airsoft, pe Aleea Albatrosului din municipiul Constanța, fiind vorba de cartierul CET.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate mai multe autoturisme distruse, precum și geamul unui imobil.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce merita idiotu? puscarie vre-o cinci ani ptr. detinerea armei si ptr. distrugere plus plata integrala a distrugerilor facute !
4
1
De ce i-ati dat drumul? Ce judecatori avem? Adica un individ care distruge si pune in pericol viata altor oameni e lasat liber! Pai de maine caut si eu pistol cu bile, ca ma enerveaza niste vecini pe aici, poate le distrug macar masinile, daca nu ii las fara un ochi. Oricum nu patesc nimic
7
2
Eu l-as baga la racoare vreo 15 ani pentru terorism. Vai de cartierul ala.
10
0
toti cretinii!din cauza dobitocilor ca asta,oamenii normali la cap,care vor sa-si cumpere cite ceva sa traga la tinta, sa aiba in panoplie ,etc, o sa aiba prbl ......treaba e ca ala a cumparat de pe olx .....aici ttebuid lucrat...nu la mag,acolo au date...etc!
8
0
Problema e ca instantele sunt prea ingaduitoare cu laturile astea. Oamenii muncesc din greu sa achizitioneze diverse bunuri si vine un ghertoi ca asta care face pe cowboy ul.
22
2
Se inmultesc indivizii de acest gen. Problema majora o constituie achizitionarea de catre orice smintit, a unei game variate de arme de pe site-ul AIRSOFT. Dar cum politicienii nu au timp sa se ocupe de siguranta noastra, nu au timp nici sa anuleze autorizatia de functionare a acestor magazine online. Tara lui Bula!
18
6
Cine este aurolacul care a tras cu arma?
17
2
dar de unde a achizitionat arma? in democratie orice smintit are acces la arme?
17
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614