REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

A fost PRINS ȘOFERUL care a OMORÂT o FEMEIE la PEȘTERA VIDEO

A fost PRINS ȘOFERUL care a OMORÂT o FEMEIE la PEȘTERA VIDEO

Replica API 7 ianuarie 2021 | 00:09 5359

Cercetările au continuat în urma accidentului rutier din 5 ianuarie a.c., produs pe DJ 222, în comuna Peștera, în urma căruia o femeie, de 62 de ani, a decedat la fața locului.

În urma administrării probatoriului în cauză, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției municipiului Medgidia l-au reţinut, în cursul zilei de joi, pentru 24 de ore, pe conducătorul auto implicat în producerea accidentului rutier, un bărbat de 31 de ani, din orașul Hârșova.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Totodată, polițiștii efectueză cercetări pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, față de alți doi bărbați (care se aflau într-o autoutilitară), prezenți la momentul producerii accidentului rutier.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propuneri corespunzătoare.

Precizăm că acesta este din Hârșova. A părăsit locul accidentului, a mers la domiciliu, unde ar fi dezmembrat piese din autovehiculul implicat în accident, pe care le-ar fi urcat în autoutilitara în care se aflau ceiallți doi bărbați.

Reamintim faptul că părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției, de către conducătorul auto implicat într-un accident de circulație, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani.

Cu aceeași pedeapsă se pedepsește și fapta oricărei persoane de a modifica starea locului sau de a șterge urmele accidentului de circulație din care a rezultat uciderea sau vătămarea integrității corporale ori a sănătății uneia sau mai multor persoane, fără acordul echipei de cercetare la fața locului.

UPDATE:

Individul a fost arestat pentru 30 de zile.

Citește și: PIETON accidentat MORTAL, la Peștera. Șoferul a FUGIT de la fața locului

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alo politia veniti in pula mea in HARSOVA cu rutiera non stop sa vedeti circulatie PA SPOITORI
1
0
Militianu i a prins celuilalt militian picioru intre portiera si prag ha ha ha
1
1
de departe, si tiganu e om.
10
1
La plecarea de pe loc este ,,interzisa" semnalizarea.Consuma curent!
4
5
Transportul persoanei retinute trebuia facut prin incadrarea pe bancheta din spate a autoturismului Logan intre doi lucratori de politie judiciara ! Dar de cand au iesit la pensie profesionistii au ramas tiriplicii angajati de la jandarmi ... gen Aldea Marian de la Economic -I.P.J. Cta ! Vai capul lor !
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614