REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
18.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

A găsit un telefon pe stradă și i-a cerut proprietarului 300 de lei ca să i-l dea înapoi! Video

A găsit un telefon pe stradă și i-a cerut proprietarului 300 de lei ca să i-l dea înapoi! Video

Andreea VLAICU 22 martie 2024 | 00:00 5778

Întâmplare demnă de filmele cu infractori și negocieri a avut loc în orașul Năvodari. Un bărbat acuză o femeie că i-ar fi furat telefonul, care, atunci când a urcat în mașină, i-a căzut din buzunar. Hoața, potrivit păgubitului, a răspuns de pe telefonul nou achiziționat și i-a perceput suma de 300 de lei pentru a i-l înapoia. Bărbatul a fost de acord, doar pentru că depindea de datele din telefon și au stabilit un loc de întâlnire pentru a face plata, însă femeia nu s-a prezentat. Cazul a intrat și în atenția poliției.

A gasit un telefon pe strada si i-a cerut proprietarului 300 de lei ca sa i-l dea inapoi! Videohoața de telefoane

O femeie și-a însușit un telefon găsit pe o stradă din Năvodari ca mai apoi să ceară bani pentru a-l înapoia. Pare o scenă desprinsă dintr-o operă de-a lui Caragiale, însă este o situație cât se poate de reală și curentă. Întâmplarea a avut loc pe strada Salcâmilor, din orașul Năvodari. Bărbatul a declarat pentru Replica faptul că și-a pierdut telefonul atunci când a intrat în mașină. „În Năvodari, pe strada Salcâmilor l-am pierdut. A căzut la poartă, când am urcat în mașină”, a relatat bărbatul.

„Această doamnă a găsit telefonul meu pe jos. A răspuns după aproximativ 20 de minute, percepând suma de 300 de lei. Am acceptat. Am vorbit să ne întâlnim, dar nu a mai venit unde am stabilit și a închis și telefonul. Am fost la poliție. Are termen de zece zile sa îl înapoieze, dacă nu, abia după aceea intră în acuzația de însușirea unui obiect. Mă interesează mult datele din telefon. Depind enorm de ele prin prisma meseriei mele”, a mai adăugat proprietarul. Acesta ne-a spus că este de profesie agent de vânzări și are multe numere de telefon de care depinde.

După ce a furat telefonul, s-a asigurat că nu a fost văzută

Păgubitul ne-a comunicat că toată acțiunea a avut loc în ziua de duminică, 17 martie a.c., puțin până în ora 11:00. Bărbatul a intrat și în posesia filmărilor surprinse de două camere de supraveghere din zonă. În videoclipuri se vede cum femeia merge în ritm alert și se uită împrejur, să vadă dacă a fost zărită de cineva. Se observă și faptul că ține mâna în buzunar, probabil ascunzând noua achiziție.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar cand gasesti o comoara in pamant . de ce autoritatile o confisca ca bun drept! nu e proprietar asa ca sa o ingroape inapoi nu expusa la muzeu cu taxa de intrare! aaa doar ca poate nu? nu e propritar si nici nu exista pe vremea comorii ex acum 500 sau 5000 de ani. cati din melteni merg in supermarket si gusta o boaba din strugure sa vada cum e? aia nu e insusire? ala e furt si insusire! o fi aia nu stiu cum dar toti comentacii sunt hristosi pe aici..eu zic mai bine oi. eu zic cand luati paduchi sa i inapoiati in 10 zile..ca de nu.....
0
0
Dacă ne ajuta Dumnezeu să găsim un telefon pe jos ne uitam în stânga și în dreapta să nu nevada cineva și ne uitam ce nea adus norocul (marca telefonului)
4
0
ATENTIE ???? NU L-A FURAT....L-A SALTAT,USOR...USOR...DE PE STRADA..S-A UITAT IN TOATE DIRECTIILE PENTRU A NU FI REPERATA...SI A TAIAT-O USUREL...USUREL....GASITORULUI...SE ACORDA DE OBICEI....O RECOMPENSA....ADICA UN...SUT DIRECT IN....K....UR... BAFTA,,,,
13
2
politia din Romania e cea mai ineficienta, o sa o gaseasca pe aia cand o face plopu pere
20
2
În țara hoților poliția e mai stai puțin și așteaptă să vedem când mergem ce facem când o găsim acasă unde stă la ce adresă ne mai interesăm mai treci pe la noi o să vedem cum facem până o găsim deja am notat colegii mei caută se interesează am dat cazul mai departe ne ocupăm noi de problema dmv În țările civilizate cu camerele de luat vederi din imagini in ziua aia hoțul era prins și omul recupera telefonul Sânt mulți oameni care au informații pe telefon Poliția in multe cazuri in loc să ajute oamenii amână cazuri cu hoțul în libertate Multe legi sânt făcute pentru a ajuta hoții
23
4
Tamara Maria Prodan se numeste faptasa. Este fost lucrator bancar la banca San Paolo din Constanta. Este batrana si nebuna. Umbla pe strazi zi si noapte, se leaga de copii. A facut mult rau la viata ei, a chinuit toti subalternii pe care i-a avut. Acum este singura si abandonata de toata lumea. Plateste relele facute. Si face si unele noi. Ca in cazul de fata. Internati-o in azil, este pericol public!
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389