REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

A început goana după cadouri: mall-urile și marile magazine, arhipline. Video

A început goana după cadouri: mall-urile și marile magazine, arhipline. Video

Valentina CAMARA 19 decembrie 2022 | 00:00 1339

Magazinele au fost luate cu asalt de constănțeni în acest weekend, ultimul înainte de sărbătoarea cea mai așteptată din an. Cu mic cu mare, au ieșit la vânătoarea cadoului perfect, chiar dacă au stat la cozile interminabile de la casele de marcat.

A fost ultimul weekend înainte de Crăciun și după cum era de așteptat, constănțenii au dat fuga în marile centre comerciale. Au umplut magazinele în căutarea cadourilor perfecte, iar cozile au fost interminabile.

Standuri cu decorațiuni pentru Crăciun

 După achiziționarea cadoului de pus sub brad, mai rămâne un singur detaliu și anume: ambalatul. Iată că și la acest aspect s-au gândit comercianții amplasând insule, speciale, de împachetat cadouri, unde bineînțeles și aici a fost celebra coadă interminabilă.

Cozile din supermarketuri

Cozile au fost atât la standurile pline cu decorațiuni pentru brad, sau pentru masa de Crăciun, cât și în magazine unde constănțenii probabil și-au căutat ținuta pentru Crăciun dar și pentru Revelion.

”Bătaie” pe un loc la masă

După o zi plina de cumpărături, constănțenii au poposit și la standurile cu mâncare din mall, acolo unde au așteptat eliberarea unei mese, minute bune.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saracie ,prostie , fudulie ,toate la un loc , asta-i fenomenul ! Stati asa, sa treca sarbatorile...nu vor avea bani nici sa-si plateasca facturile !
1
0
Niciodata nu am putut sa inteleg de ce in perioada asta , lumea se inghesuie ca oile si arunca cu bani in ceva , care dupa sarbatori se dovedesc inutile . O explicatia asa vea . Au bani si nu au ce sa faca cu ei si ii arunca in lucruri de moment . Cu bani aruncati mai bine ati merge sa le cumparati batranilor , copiiilor ceva de mancare , de incalzit , hainute . Eu asta am facut si asta fac . Caut sa bucur niste suflete cate in tot restul anului sunt uitate . Mult mau bucuros sunt oferindule lor decat sa-mi fac singur cadouri sau celor din jurul meu care in fiecare zi poate sa primeasca ce vrea .
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272