REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

A început GREVA în SISTEMUL SANITAR!

A început GREVA în SISTEMUL SANITAR!

Replica API 7 mai 2018 | 11:47 359

După mitingul de mare amploare din 26 aprilie a.c., când aproape 15.000 de membri SANITAS şi-au exprimat nemulţumirea în Capitală, în dimineaţa zilei de luni, 7 mai a.c., în sistemul sanitar este un nou moment important: grevă de avertisment în toate unităţile sanitare.

În judeţul Constanţa, cadre medicale şi personal TESA din toate unităţile sanitare au întrerupt activitatea. La Sanatoriul Balnear Mangalia, infirmierele, asistentele medicale, medici şi personal TESA sunt în grevă de avertisment. Asemenea colegilor din întreaga ţară, angajaţii de la Mangalia sunt indignaţi din cauza plafonării sporurilor, care a dus la scăderi salariale.

F.B.

Citeşte şi: VIDEO/FOTO. GREVĂ de avertisment în Spitalul Judeţean Constanţa

GREVĂ. Angajaţii din DSP Constanţa au întrerupt activitatea, alături de colegii din spitale!

GREVĂ de avertisment. Angajaţii din centrele de îngrijire din judeţul Constanţa cer salarii corecte!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt asistenta la o clinica privata, am cerut marire de salriu.Raspunsul lor a fost ca au obligatia conform legii sa mi asigure salariul minim .Oare sunt doua Romanii? De ce nu exista salariul minim pe ramura?O sa incerc sa merg in sistemul bugetar dar din pacate majoritatea posturilor sunt cu dedicatie.Ar trebui unbexamen national si nu la spitalul respectiv, ca asa se fac aranjamente.
0
0
Asta este clasa politica care voteaza psd si care suge instiutiile statului de 30 de ani fac cazari si ia spaga si balconul balnearului au ajuns turistii sa fuga de aceste angajate care traieste din spaga puteti sa probati de la receptioner pina la ultimul este mizeria orasului Mangalia toti angajatii pusi nepotism amante astea au pus umarul la degradarea orasului ca sa nu si piarda postul au dat votul psd eului garantia lor si spaga Despre asistente de la Constanta pina unde doriti spaga in buzunar asa traieste asistentul angajatul in sistemul sanitar mizerabil plin cu viermi gandaci
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108