REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

A început NEBUNIA în Vama Veche! Fără bani de cazare, dar cu chef de distracţie!

A început NEBUNIA în Vama Veche! Fără bani de cazare, dar cu chef de distracţie!

Replica API 28 aprilie 2018 | 00:00 1128

Mini-vacanţa de 1 Mai a dat adunarea în staţiunea non-conformiştilor, Vama Veche! Constănţeni, bucureşteni, englezi şi nu numai - se află cu miile în Vama Veche, locul principal pentru distracţie fiind, vineri seara, în zona localului Stuf. Plaja a fost împânzită de tineri cu chef de distracţie, unii dintre făcându-se remarcaţi prin coafuri şi costumaţii trăsnite!

"Suntem mulţi, dar nu la fel de mulţi ca anul trecut. Am întâlnit tineri din Franţa, Marea Britanie, Republica Moldova. E frumos, ne vom distra până în zori, vine vara!", ne-a relatat o tânără aflată în Vamă.

"Am venit din Braşov în Vamă cu trenul. N-am mai găsit locuri în tren, n-a fost nici o problemă, eram nerăbădtori să vedem marea... Nici prea mulţi bani nu avem la noi, nu e problemă, că dormim pe plajă, am sac de dormit cu mine, la fel şi prietenii care sunt cu mine", ne-a mai declarat, amuzată, o altă tânără.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate anul asta binevoiesc sa-si adune si gunoiul care ramane in urma lor. Sunt satul de boschetari ecologisti care ne tin prelegeri despre poluare pe net, dar nu-s in stare sa-si adune ce le cade din cur. Tot astia urla ca vor conditii civilizate in tren, dar daca ii conrolezi, fix p_la bilet. CFR trebuie sa le asigure lor conditii cu bani picati din cer.
1
0
Ce am facut noi ptr tara asta voi nu o sa faceti in 1000 de ani.Asistatiilor sociali care nu sunteti in stare sa va luati examenul de maturitate care nu aveti de munca.Noi ne am distrat la tinerete in mod civilizat nu ne am pisat si cacat pe noi pe strada si pe plaja.Rahatule, nu mai cere tu ce am facut noi generatiile trecute,faceti ceva ptr tara asta boschetariilor !!!.
4
0
Cat de prost e neamul asta romanesc! Ce va freaca pe voi grija ce fac unii si unde petrec? Nu aveti viata voastra de care sa va intereseze! Stati ca tristii la tv si mancati rahat de unu si altu si o mai ardeti si cu ceausescu vostru cand va mai aduceti aminte. Daca tot sunteti asa suparati pe astia tineri am si eu doua intrebari: ce ati facut VOI pt Romania si cine i-a crescut pe acesti tineri? Ati facut o mizerie din tara asta voi cu generatia voastra care citea carti si facea carte la scoala, dar voi nu stiti nici cum va cheama!
0
4
iepuroaia din imagine,este acum cacata ,pisata si linsa la KUR..de toti dulaii din vama-curului...cu asa iepuroaice sa ne mandrim...felicitari familiei care a nascut o asemenea creatura.....
6
1
Poligonul este sau era la 2mai
1
1
Ehee , voi nu stiti cat conteaza pentru familia mea un festival aglomerat ca asta. Sute de masini lasate de izbeliste parcate pe strada la un km distanta de proprietar , telefoane ciordite , portofele , lantisoare , borsete , carduri in 2 zile cred ca am facut trei sute de milioane . Maine iau hainute la copii
4
0
Tara de dezmatati..... in loc sa iesiti in strada ptr cum a ajuns romania ....voi beti si va drogati....tara de betivi curve si drogati..... neam de cacat
14
6
Fara bani dar cu chef de futut.
14
2
pacienti la greu, dupa zilele astea ... medici de la dermato-venerice!!!
20
2
Ultima speta:betivi, curve, homalai.
18
3
... peste 2 ore suge pula vartos , ca la ei in Bucuresti ! SICTIR ! Traiasca 1 MAI ziua oamenilor care muncesc !
17
4
dobitocule...daca ne-am petrecut copilaria uitandu-ne pe geam,acum suntem oameni care am rezolvat problemele vietii...am pus pe primul loc munca de zi cu zi,aceasta fiind secretul succesului...dar voi dementilor,care va zbantuiti la VAMA CURULUI..veti ajunge,cei mai performanti ASISTAI SOCIALI ai scumpei ROMANII..acolo la vamaioti,va pisati pe voi,va imbatati,drogati...dracu sa va ia...
17
3
Corporatistii impun la vama veche un comportament asemeni animalelor.Asa sunt ei deschisi la minte.Dar le recomandam ca imperecherea intre ei sa o faca in functie de regn,asa cum si-a ales fiecare costumul.Corporatistele Femele gestante sa se abtina de la alcool pt ca animalele nu obisnuiesc sa se imbete.
10
4
ptr. 11:54 Cel mai adevarat comentariu,si o realitate trista !! bravo cu respect!!!
10
1
Bai nebunilor, care comentati aiurea! Aia care nu ati fost, sunteti niste frustrati care nu va permiteti nici atat sau sunteti prea frustrati de viata grea pe care o duceti.Probabil v-ati petrecut copilaria uitand-va pe geam la ati copii cum se joaca afara iar tineretea fiind la fel de constransi sa stati in casa de niste parinti redusi mintal. Iar in privinta snobilor de Mamaia...aia sunt si mai penibili. O mica parte au bani...restul sunt pleava care ragaie a foame si au cativa lei ca au strans din buci tot anul ca sa fie zmei la mare 2 zile iar altii sunt pe acolo doar sa caste gura.
4
13
LA MUNCA BAAAA! TARA ASTA O ARDE INTR O DISTRACTIE PERPETUA...MAI STITI CEVA IN AFARA DE LIBERE SI DISTRACTIE LA MAXIM??? GENERATIA FACEBOOK O GENERATIE DENATURATA NEEDUCATA NEPREGATITA NEPUTINCIOSA SI MANIPULATA DE NET 4G SI DE ..HAI LIBERARE!!!...VAI DE CAPUL VOSTRU!!!!
32
6
Tu esti turc tatar gagaut ? Tinerii sunt liberi sa se distreze, ce legatura are cu vama veche ? In vama ajung in principal copii provenind din familii sarace, dornici si ei de distractie. Unde ai vrea sa se duca tinand cont ca sunt lefteri ? La mamaia ? Lasa-i in vama.
10
7
Foarte bine ca mai exista tineri in stare sa se distreze liber ,nu dupa niste sabloane impuse de niste cretinopati. Sa bea,sa vomite,sa danseze,sa iubeasca si ce daca ?!!! E mai bine sa iasa inregimentati mental la hastagisme in favoarea unor mafioti? Lasati tinerii sa cunoasca libertatea,fara reguli create de unii, pe care ei insisi nu le respecta! Nu fiti invidiosi pe binele altora! Ce ziceti,e de respectat ca presedintele Romaniei tot merge in excursii cand tara plange de hemoragie de oameni,de saracie lucie? Bolovanul ala de ce nu e la munca macar18 ore pe zi timp de un mandat pentru noi?
8
13
nu te mai rahata pe tine cu vama...pe timpul lui Ceausescu nu era o casa in vama era poligon unde se facea tragere cu munitie reala de cei de la marina.In vama astazi ajung doar consumatorii de bere bucegi.Baieti cu bani se duc la nisipurile de aur,tenerife,maldive,etc.in excursii fine de mii de euro.In vama ajung piseciosii si rebuturile romaniei.
15
7
ce e curios ca aici comenteaza persoane care nu au calcat in viata lor in vama veche in timp ce in mamaia e curvaraseala maxima droguri la greu alcool cit cuprinde ,dar ei au ceva cu vama ca asa au vazut la tv .dragi pesedei nu va mai ofticati mai bine va vedeti odraslele cum trag liniute de pe capacul wc-ului in cluburile din mamaia
11
12
este tocmai potrivita pentru o sotie model...dragi tineri...puneti mana pe iepuroaica...face pui multi...la foc automat...sa ne mandrim dragi parinti cu acesti minunati copilasi...este rezultatul muncii voastre...felicitari parintilor,care si-au lasat panaramele sa plece spre ..VAMA-VECHE...sincere felicitari...
17
5
sunt curios... aia cu costum de iepuroi, o fi avand lenjerie pe sub costum? as inclina ca nu... ca sa dea direct fermoaru, cade vestimentatia la picioare, pune palmele pe genunchi si-si baga pl-n ea...
14
5
ba asta de mai jos ,asa era in vama veche si pe vremea lui ceausescu dar tu esti prea prost ca sa stii .exista un bar unde scria :bar de zi si uneori de noapte si cu 100 lei ceausisti stateai o luna la localnici ,la george la fllori si altii veneau putini in vama si toti de calitate .acum totul e fals si comercial
9
9
VAMUISTII SI VAMUISTELE se distreaza belea ma intreb daca asa ar fi facut si pe vremea lu ceasca NICOLAE
12
12
Mergeti in Vama Veche sa va vedeti odraslele crescute sapte ani acasa,beti rupti,drogati,pisati si cacati pe ei.
28
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614