REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

A murit Bogdan, tânărul constănțean care ajunsese la o clinică din Turcia!

A murit Bogdan, tânărul constănțean care ajunsese la o clinică din Turcia!

Replica API 12 aprilie 2019 | 00:18 1222

Bogdan Marghiol, tânărul de 20 de ani, din Dorobanțu, a pierdut lupta pentru viață! Din păcate, chiar când starea sa de sănătate părea că merge spre bine, Bogdan a început să aibă probleme de respirație, constatându-se, astfel, că avea o tumoră ce-i apăsa pe plâmâni. A fost conectat la aparate, însă, în dimineața de joi, 11 aprilie, tânărul a închis ochii pentru totdeauna.

Familia are nevoie de ajutor pentru a-i aduce trupul neînsuflețit acasă.

”Mulți dintre dumneavoastră știți despre cazul lui Bogdan. Vă mai cerem ajutorul pentru ultima oară. Bogdan Marghiol trebuie adus acasă, iar noi, familia, suntem depășiți de situație în aceste momente. Mulțumesc din suflet”, au spus rudele.

Bogdan a fost diagnosticat cu cancer la un testicul, iar ulterior medicii din țară au dat un verdict nemilos: cancerul se răspândise în tot corpul, inclusiv la nivelul creierului. Deși medicii din țară nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire, familia a căutat soluții peste hotare. Cadrele medicale din Turcia au fost de acord să îl primească pe tânăr pentru investigații și terapia ulterioară necesară, astfel că, de Crăciun (2018) tânărul a fost transferat în clinica din Turcia. Totul cu sprijinul financiar al oamenilor de bine. A fost supus unei intervenții chirurgicale și pus pe tratament intensiv, iar lucrurile păreau că merg înspre bine. Numai că, în ultima perioadă, băiatul a întâmpinat probleme severe de respirație. A fost conectat la aparate, iar în urma analizelor a fost depistată o tumoră care-i apăsa pe plămâni. Din păcate, în dimineața de joi, 11 aprilie, vestea a picat ca un trăznet: Bogdan a pierdut lupta pentru viață.

Dumnezeu să-l ierte!

Așa cum este menționat și mai sus, familia are nevoie de ajutor pentru a-i aduce trupul lui Bogdan acasă. Cine dorește să doneze, o poate face în conturile:

Citește și:

VEȘTI despre tânărul de 20 de ani care are nevoie de sprijinul nostru pentru a ÎNVINGE CANCERUL!

Este nevoie de sprijin pentru un tânăr care va merge la chimioterapie!

SPECTACOL UMANITAR pentru un tânăr diagnosticat cu cancer

L.C., F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai ne au marit taxele catre sanatate pt a avea bani sa le dea salarii babane doctorilor si altoe cadre medicale, netinandu se cont ca de multe ori mergem la privat cu toata asigurarea avuta sau ca doctorii au salarii si de la stat si de la vreo 3-4 clinici particulare.....Si castiga demential in timp ce oamenii mor in spitale straine! Pacat ce acest tanar..... Sa tj fie tarana usoara si sa ai puterea sa ierti coruptia din aceasta tarisoara inca comunista
1
0
Din pacate pentru noi, platitorii de cas, d-na ministru a gasit solutia: CONTROALE INOPINATE! Si atat!
3
1
si daca vrei sa le tai robinetul cu bani ghioarlelor securiste de la CJAS te baga la bulau - e caz penal sa nu platesti CAS-ul la orice venit exceptate fiind dobanzile la depozite la presiunea bancherilor nemultumiti ca le-ar fi plecat din banca banii pros...pardon populatiei
2
0
o gramada de "maimute" si-au schimbat garderoba pe baza sumelor cumulate prin cutii si conturi.... R.I.P. tinere, merita-i mai mult..... vina statului e acolo si e fierbinte
9
0
pentru asa ceva Ministerul Sanatatii ar trebui sa doteze cu tot ce trebuie spitalele romanesti ca sa nu mai fie bolnavii nevoiti sa mearga in alte tari
26
1
Jegosii de la Casele de Asigurari de Sanatate fac bani in prostie ..si degeaba. Fi-ne-ar scarba de toti hotii astia !
31
2
Astfel de cazuri nu ar trebui sa se rezolve din mila oamenilor ! Pana se strang banii, boala face ravagii ... Statul, ministerul sanatatii ce fac? Platim sute de lei la asigurarile de sanatate ! Unde sunt banii?
44
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212