REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

VEȘTI despre tânărul de 20 de ani care are nevoie de sprijinul nostru pentru a ÎNVINGE CANCERUL!

VEȘTI despre tânărul de 20 de ani care are nevoie de sprijinul nostru pentru a ÎNVINGE CANCERUL!

Replica API 28 ianuarie 2019 | 10:39 689

Tânărul de 20 de ani din localitatea constănțeană Dorobanțu, Bogdan Marghiol, care a fost diagnosticat cu cancer la un testicul, a trecut cu bine de intervenția chirurgicală căreia i-a fost supus într-o clinică din Turcia. Pentru ajutarea lui din punct de vedere financiar, luni, 28 ianuarie a.c., la Căminul Cultural din comuna Mihail Kogălniceanu va fi organizat un eveniment caritabil.

Tânărul de 20 de ani, Bogdan Marghiol, a fost diagnosticat cu cancer la un testicul, iar ulterior medicii din țară au dat un verdict nemilos: cancerul se răspândise în tot corpul, inclusiv la nivelul creierului. Deși medicii din țară nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire, familia a căutat soluții peste hotare. Cadrele medicale din Turcia au fost de acord să îl primească pe tânăr pentru investigații și terapia ulterioară necesară, astfel că, în urmă cu o săptămână, tânărul a fost transferat în clinica din Turcia. Totul cu sprijinul financiar al oamenilor de bine.

În Turcia, medicii au descoperit că Bogdan nu avea o tumoră la creier, ci un cheag de sânge, pentru care avea nevoie de o intervenție chirurgicală. Tânărul a fost operat, iar potrivit familiei, evoluția stării de sănătate este bună.

El are însă nevoie de ajutor, în continuare, pentru a începe ședințele de chimioterapie.

„Să nu uităm că Bogdan încă are nevoie de ajutorul nostru, chiar dacă a reușit să treacă cu bine de operația de la cap. El încă are nevoie de bani pentru a începe ședințele de chimioterapie și pentru a scăpa de această boală cruntă și să revină acasă, sănătos, lângă cei dragi lui”, transmit membrii familiei.

Pentru sprijinirea tânărului, Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu organizează, luni, 28 ianuarie a.c., ora 12,00, la Căminul Cultural din comună, un eveniment caritabil. Menționăm că Bogdan Marghiol a fost elevul acestui liceu. Taxa de intrare este 10 lei, iar fiecare donați, oricât de mică, este binevenită.

F.B.

Citește și: Este nevoie de sprijin pentru un tânăr care va merge la chimioterapie!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218