REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

A murit omul de afaceri Dan Adamescu!

A murit omul de afaceri Dan Adamescu!

Replica API 24 ianuarie 2017 | 18:14 454

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit în noaptea de luni spre marţi. Anunţul a fost făcut la Romania TV de nora acestuia, Adriana Constantinescu. Adamescu avea 68 de ani şi se afla internat într-un spital privat din Capitală de mai bine de două luni. În ultima vreme, starea sa se agravase, milionarul fiind mutat la terapie intensivă şi intubat.

El deţinea mai multe afaceri, printre care Astra Asigurări şi Medien Holding, trustul care includea ziarul România Liberă. De asemenea, era proprietarul hotelului Intercontinental din Bucureşti. De numele lui se mai leagă şi hotelul Rex din staţiunea Mamaia, dar şi firma de distribuţie a gazelor din sudul litoralului românesc

"Se afla intubat, la sectia de Terapie Intensiva a unui spital privat. Din informatiile noastre, acesta ar fi contractat un microb din penitenciar care i-ar fi agravat starea medicala, asta dupa ce i s-au descoperit alte 15-16 afectiuni", a explicat reprezentantul legal al celui care pana nu demult figura in topul celor mai bogati romani, potrivit EVZ.

Dan Adamescu a fost internat sub paza, la sfarsitul anului trecut, intr-un spital civil, a declarat sambata pentru News.ro Cristian Micu, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Jilava, unde executa pedeapsa, in regim semideschis, omul de afaceri condamnat la patru ani si patru luni de inchisoare pentru mituirea unor judecatori.

Potrivit unor surse medicale, Dan Adamescu a fost internat pentru investigatii in vederea unei operatii la genunchi, in urma careia ar urma sa i se monteze o proteza.

Adamescu foloseste de mai mult timp un fotoliu rulant pentru a se deplasa, iar in timpul judecarii dosarului sau a mers de mai multe ori la o clinica de ortopedie.

Dan Adamescu executa, din 27 mai, pedeapsa de patru ani si patru luni primita in dosarul in care a fost acuzat ca a mituit doi judecatori pentru pronuntarea unor solutii favorabile in dosare de insolventa ale unor firme ale sale, notează Hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce a luat cu el?
3
0
Se spune ca omul sarac este foarte fericit daca are o bucata de paine, painea lui Dumnezeu, o bucata de branza si o ceapa sparta pe masa, o familie cu multi copii si un acoperis deasupra capului. Asta se numeste modestie, saracie dar si fericire deplina. Cand banul, ochiul Dracului iti ia mintile, se duce pwly de suflet totul, apare nelinistea ,zvarcoleala, razbunarea, si pana la urma moartea care sa inchida definitiv gura pacatosului, care, adevar graieste. Daca a murit de clepsiela, da stafilococul auriu sau de alta boala nozocomiala, nimeni nu stie, dar, probabil ca trebuia sa moara !
4
3
patriciu erbasu hexifarma adamescu urmeAZA SEBI GHITA
9
2
800 DE MILIOANE DE LEI PREJUDICIU FACUT DE ADAMESCU STATLUI ROMAN! CATE SPITALE CARE SA SALVEZE VIETILE ROMANILOR SE PUTEAU CONSTRUI DIN FURTUL LUI?
9
0
nu comentez moartea dar mult. foartre mult rau a facut poporului cu bataia de joc in legatura cu asig. Astra, asa ca domnu face dreptate !
7
0
Deci s-a mai dus o scursura.....foarte bineeeeeeee!!!!!
10
0
Haram ghidi -haram ghidel de haram a fost de haram s a dus
6
0
Ce l mai plangeti pe excrocul asta. Cat a trait a trait cat 10000 de vieti de ale vostre pe banii vostrii furati. Si acum traiesc si urmasii lui. Handicapatilor. Voi duceti va la munca pe 1800 lei aia care a ti invatat de ati spart. Plangeti futuva n gura de incapabili.
6
2
A murit ca si Patriciu, ca niste prosti. Voi chiar credeti ca au fost de capul lor? Au fost bagati la inaintare, dupa ce si-au facut treaba au fost sacrificati.
10
1
Il ingroapa cu tot cu bodyguarzi la cati bani a furat?
10
1
aceeasi soarta ca si dinu patriciu, omorit din timp si sigur , sa nu vorbeasca , care va urma ? cineva se ocupa de astia care se imbogatesc peste noapte
9
2
s-al ingroape in picioare ,,s-al vada lumea cat de excroc a fost,,averea trebue confiscata.
13
1
A furat toata viata pentru a sfarsi in temnita ! De furaciunile lui vor beneficia mostenitorii. Haram gheldi , haram ghitti ! Awala ca tiee tata !
10
1
a spus: Am facut 13 ani de temnita pentru un popor de idioti... In ce hal ne-au adus derbedeii.... am inceput sa ne uram intre noi romanii... O tara de bezmetici!
11
3
Mi se face scarba cand vad ce comentarii postati. Va doresc aceeasi soarta.
8
15
Adevaratul titlu al articolului trebuia sa fie : A MURIT EXCROCUL DAN ADAMESCU.
16
4
Sa ii fie tarana usoara ca piatra de moara
15
5
Saracul om bogat,auzi Intercontinental,Rex,firma de gaze,de presa si asigurari.Pai cum sa moara din cauza unui microb?Eu cred ca a murit de ,,epuizare" dupa atata munca,pai cum sa aduni atata banet intr-o singura viata si mai ales in saracia din Ro!Asa ca ,trebuia sa ,,munceasca"si el mai putin,saracu!!!!!
15
6
De cei care mor prin spitalele a caror dotare lasa mult de dorit, sau de batranii nostri care au muncit o viata si au niste pensii rusinoase si mor de foame si de frig...., va pasa voua de ei ?!...!? Va pasa mai mult de hoti si penali, care au furat pana nu au mai ....
25
6
detinuti si nimeni nu o sa i bage in seama...Astea sunt drepturile omului impuse de era Iohannis...
19
17

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614