REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

A trecut cu căruța peste el și a scăpat ... doar cu suspendare!

A trecut cu căruța peste el și a scăpat ... doar cu suspendare!

Victor ROTARU 14 noiembrie 2023 | 00:00 1567

România este pe primul loc, în Europa, atunci când vorbim despre accidente rutiere. Potrivit INS, pe șosele din țară au loc zilnic 70 de accidente. De multe ori, în accidentele rutiere sunt implicate și vehicule cu tracțiune animală, victimele fiind de obicei căruțașii sau animalele care îi ajută să se deplaseze, însă în acest caz lucrurile stau diferit. Gheorghe O., un bărbat din comuna Independența, a călcat un bărbat cu utilajul hipo pe care îl conducea, omorându-l pe acesta și fugind de la locul accidentului.  

A trecut cu caruta peste el si a scapat ... doar cu suspendare!Imagini de la momentul accidentului 

Totul s-a întâmplat pe 22 iulie 2018, atunci când lucrătorii de poliţie au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie, pe DJ 392, pe raza localităţii Independența, accident soldat cu decesul unei persoane. La faţa locului, organele de poliţie au constatat că, în eveniment, a fost vătămat un bărbat, care se angajase în traversarea străzii, iar din primele verificări a reieşit că acesta a fost acroşat de un atelaj hipo condus de numitul Gheorghe O., care însă nu se afla la locul accidentului. 

Cu privire la cauza decesului bărbatului, necropsia a stabilit că moartea a fost violentă şi s-a produs din cauza contuziei, dilacerării şi hemoragiei meningo - cerebrale consecutive unui traumatism cranio - cerebral cu fractura de boltă şi bază de craniu, leziuni ce au putut fi produse prin lovire cu şi de corpuri dure. Fiind audiată în calitate de martor, concubina ui Gheorghe O. a transmis faptul că bărbatul a venit acasă cu calul şi căruţa, spunând că a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia a rezultat vătămarea gravă a lui Rucni V. 

Fiind audiat, Gheorghe O. a declarat că a condus atelajul format din cal şi căruţă, deplasându-se pe DJ 392, iar la un moment dat, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul asupra hăţurilor, calul a părăsit partea carosabilă şi l-a lovit pe numitul Rucni V., care circula pe marginea drumului, în afara părţii carosabile. De asemenea, a mai afirmat că, imediat după producerea accidentului, victima a rămas întinsă la sol, pe spate, a încercat să îi dea primul ajutor, iar, după ce Rucni V. a fost preluat de ambulanţă, a decis să plece la domiciliu, fiind speriat de cele întâmplate, iar apoi i-a spus concubinei sale ce s-a întâmplat, a lăsat calul şi căruţa şi a plecat singur pe câmp. 

A trecut cu caruta peste el si a scapat ... doar cu suspendare!Imagini de la momentul accidentului 

Magistrații din cadrul Judecătoriei Mangalia au decis să îl condamne pe Gheorghe O. la pedeapsa de 1 an și 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de părăsire a locului accidentului. Sentința nu este definitivă. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Judecatori nu au vazut ceva ilegal nici in cazul asta pentru ca ei au ochelari de cal,daca cel mort era tatal veunui interlop dadeau judecatori decizia corecta caci tot asha cum calul stie de frica biciului din mana birjarului tot asha stiu si judecatori de amenintzarile interlopilor;de incalcarea legeilor nu le este frica judecatorilor caci in Romania legea sunt ei.
2
0
Dacă victima ar fi fost vreo ruda a unui ,, special” din ăștia, care anchetează sau judeca, sigur primea maxim de pedeapsa!
6
0
Justitia romaneasca. Mortul a fost accidentat mintentionat pentru ca il avertizase pe criminalul hot ca sa nu mai intre sa fure de pe culturile sale porumb si lucerna. criminalul a premeditat moartea victimei sale.
4
0
Sa se duca in .orti lui la pușcărie Kkmaş pă justiția voastra
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468