REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Acces auto RESTRICŢIONAT în Zona Peninsulară! Se anunţă AMENZI!

Acces auto RESTRICŢIONAT în Zona Peninsulară! Se anunţă AMENZI!

Replica API 7 mai 2019 | 00:00 245

Circulația rutieră este permisă ocazional pentru aprovizionare, pentru furnizorii serviciilor de utilități publice, rezidenți, instituții publice, amenajări, furnizorii serviciilor de catering, poștă, curierat, transport valori, persoane și taxi, organizarea unor evenimente sociale, culturale sau sportive și pentru situații excepționale sau situații de urgență.

Intrarea și ieșirea mașinilor în/din zona peninsulară se realizează doar prin punctele prevăzute în Regulamentul de acces în care au fost amplasate indicatoare de semnalizare rutieră, iar viteza de deplasare a vehiculelor în zonă este de maximum 30 km/h.

Constituie contravenție și se sancționează cu amendă următoarele fapte: accesul în zona peninsulară cu permis multiplicat, copiat, anulat, etc sau fără permis de acces; nerespectarea de către posesorii de premise a programului de acces; utilizarea permisului pentru alt vehicul decât pentru cel care a fost eliberat; neafișarea permisului de acces cu fața la loc vizibil din exteriorul vehiculului pentru a permite verificarea datelor înscrise; oprirea sau staționarea voluntară a vehiculelor care provoacă blocarea căilor de acces; nerespectarea semnificației indicatoarelor de semnalizare rutieră; neeliberarea în 48 de ore de la înștiințare de către proprietarii de vehicule a spațiilor ocupate din zona peninsulară pentru efectuarea unor lucrări sau pentru diverse evenimente sociale, culturale, sportive, religioase, etc; staționarea voluntară a taximetrelor în afara zonei stațiilor special amenajate pentru ele; staționarea voluntară și parcarea vehiculelor societăților catering, poștă sau curierat și transport valori; obstrucționarea controlului și refuzul de a prezenta documentele solicitate.

Cererile pentru obținerea permiselor de acces se depun la Direcția Gestionare Servicii Publice de pe strada Ștefan Mihăileanu, nr.10 și la Serviciul Public de Impozite și Taxe (sediile de pe bulevardul Tomis, nr. 112, strada Sulmona, nr. 22 și la cel din incinta City Park Mall, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116).

Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0241/488186.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu-i zona peninsulara a ma-si sa faca el ce vrea!
0
0
Care permis sa il ai la vedere? Stiti cum arata permisul emis? O bucata de hartie igienica este mult mai durabila in soare. Daca il asezi la vedere in geam, in cateva zile nu se mai poate citi din pacate nimic din datele de pe el. Ce urmeaza? Amenzi pentru deteriorarea lui?
3
0
pisha m as pe aceeasta zona ca fata de alte orase e un caca.t. la asa oras. asa primar. de ce m as duce acolo cand nu e nmic decat cladiri inchiriate de jmekeri de la primarie si acolitii . s o sugeti baieti si stati acolo sa asteptati petonii
8
3
ceva bun....toate curvele si pokemonii or sa mearga pe jos...haha
4
2
Etcu petru alias Renzo ZNR si concubina lui florentina paros alias floriy coafeza de meserie si paravan financiar pt bani furati din conturi le bancare de catre escocul etcu petru bani pe care ai transforma in bit coin ca sa se piarda urma
5
1
Eliberatzi toata zona ca imi vine sa ma cacc!! Si magazine doar cine pupa peni sjla
3
2
Sa ma pish pe zona voastra PENInSulara!
7
6
Daca va ganditi ce succes economic si social a avut transformarea strazii Stefan cel Mare in zona pietonala ,era normal sa se continue si cu Peninsula. Bravo! Sunteti pe drumul cel bun!
21
4
Ascundem incompetenta sub presh. Tare prosti suntem ca i-am votat. Speram sa belim ochii data viitoare!
22
2
Cred ca urmeaza si falimentul Magazinelor din zona
21
4
Circulati cu mijloacele de transpoet in comun voi!
11
5
Probabil primaru' si ai lui au luat peninsula pa persoana fizica si-acu' prostimea deranjeaza. Asta e, daca nu belitzi ochii la vot, acum belitzi ce mai gasiti. Urmeaza toata Constanta cu acces interzis. Ha, v-am amanetat pe toti si nu m-ati prins. hi hi hi
24
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212