REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
11.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

ACCES INTERZIS pe PASARELA din stațiunea Mamaia! Administrația locală explică motivul

ACCES INTERZIS pe PASARELA din stațiunea Mamaia! Administrația locală explică motivul

Replica API 6 februarie 2019 | 02:23 1234

Constănțenii care au profitat de temperaturile ridicate din ultimele zile pentru a se plimba pe malul Mării Negre au avut surpriza să constate că pasarela din stațiunea Mării Negre, care se întinde pe aproximativ 400 de metri în larg, este închisă accesului publicului.

Pentru interzicerea accesului, a fost montat un gărduleț metalic, iar pe panoul informativ a fost lipit mesajul „Pod închis (dezmembrat)”. E drept, modalitatea găsită pentru transmiterea informației nu a fost una tocmai profesională, căci informația a fost scrisă cu markerul, pe o bucată de hârtie și lipită pe panoul respectiv!

Reprezentanții Primăriei Constanța au precizat pentru „Replica de Constanța” că pasarela a fost închisă pentru realizarea unor lucrări de întreținere. Este vorba despre vopsirea elemenților de fier, consolidarea pasarelei și înlocuirea pieselor de lemn și refacerea iluminatului public. Toate acestea vor fi realizate de îndată ce temperaturile o vor permite. Măsura închiderii a fost luată pentru siguranța cetățenilor, au mai subliniat reprezentanții administrației publice locale.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doua precizari: 1. ELEMENTII sunt de fapt ELEMENTE 2. ELEMENTELE NU SUNT DIN FIER CI DIN OTEL. FIERUL nu exista in natura decat in forma de oxid sau aliaj cand se numeste OTEL!!!
0
0
Nu cred ca este un capat de tara pentru ca nu au luat o poza facuta de ei! Si da intr-adevar sunt niste bani care le vor in buzunar celor de la primarie!
2
0
Multumim Replica pentru copiat poza fara mentionarea sursei. Mai trimiteti-va oamenii pe teren, nu baut cafele la umbra farului.
8
0
Si pama la urma....care e rolul pasarelei ? Sa mergi 400 de m si sa te intorci ? La cati bani a costat...e o prostie nimic altceva
9
10
O sa fie inchis fix pana pe 1 mai. Garantat. O sa se apuce in luna aprilie pe la sfarsit. Asa lucreaza primaria Constanta. Punem pariu?
14
1
ce e, ma, sandokanule tiganule? esti necajit de comentariile oamenilor? te supara adevarul? esti si tu vreo pramatie incompetenta din garda veche din Primarie, cumva?
14
4
Altceva mai aveti in gura ? Decat mu13 , aveti gura plina !
6
12
Muie Mazare
21
7
Cea mai buna metoda de a fura. Aloci o caruta de bani pentru a construi ceva, din total pastrezi o parte din bani, bagi materiale ieftine si dupa cativa ani o reconsolidezi. Nu il regret pe ceausescu,dar cum se face ma ca unele constructii de atunci sunt mai rezistente ca astea de azi?muie fagadau,muie pesede,muie dragnea
29
6
aici si acum se vad lucrurile clare. Primaria e plina de hoti si putori ordinare iar hotul mazare a cheltuit milioane pentru o lucrare care e deja ruina ! Muie cu cacat la toata primaria Constanta in frunte cu hotul fagadau, muie hotul mazare, muie dragnea maledivu, muie pesede !
32
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272