REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Accesul maşinilor în zona centrală a Constanţei va fi LIMITAT!

Accesul maşinilor în zona centrală a Constanţei va fi LIMITAT!

Replica API 22 mai 2019 | 00:00 263

PROIECT:

PROIECT:

Primăria Constanţa a depus, spre evaluare, în vederea obţinerii fondurilor europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 Axa prioritara 4, mai multe proiecte, printre care şi proiectul “Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța”.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de promovarea mobilității urbane durabile prin regenerarea urbană a zonei centrale printr-o serie de măsuri care să conducă la creșterea accesibilitătii și mobilității pietonale din această zonă a municipiului.

Prin proiect se urmărește creșterea cotei modale a deplasărilor pietonale și cu bicicleta, prin transformarea segmentului străzii Ștefan cel Mare într-o esplanadă pietonală modernă (trotuare și zone shared-space), reabilitarea străzilor adiacente și crearea de benzi dedicate transportului public și piste de biciclete pe bulevardul Ferdinand și pe strada Mircea cel Bătrân.

Totodată, primăria dorește ca utilizarea autoturismelor în zona centrală a municipiului să devină mai puțin atractivă. În acest sens, se va limita accesul autovehiculelor personale/private în aceasta zonă, fapt care va conduce la reducerea emisiilor de echivalent CO2.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
era aroganta sa ii obligi pe aia din 5 sa vina pe jos pana la Tomis, ca sa nu mai polueze
0
0
Sa ma cac in crucile voastre de pe frunte. Sunteti la fel ca tiganii putregaiurilor. Dava s la muie de machidoni jegosi.
0
0
ba boule , bunicile erau cu crucea in frunte ca se stie ca sunt crestine fiindca se aflau sub ocupatie musulmana idiotule, in rest corect decizia e de kkt dar nu vad ce ar avea machidonii de castigat din blocarea centrului din contra au de pierdut ca nu mai vine nimeni la restaurante si carciumi sau magazine
0
1
Mai intai rezolvAti cu ciorile care stau pe stefan cel mare in fata la cec zi s noapte si tipa si joace tenis, politia fix pula face
12
0
Oricum accesul este limitat deja din cauza tiganilor din zona.
17
0
In afara de a bloca, bloca si iar bloca alte solutii nu aveti?
19
2
hai siktir fagabou si makidonilor din primarie.aati blocat accesul in peninsula acum blocati si accesul in centru .atit va duce capul de ciobani jegosi prima generatie incaltata si cu bunicile voastre cu cruce in frunte .
19
3
mai bine sa faca curat ca este un jeg de nedescris...cladiri parasite vai de ea zona ,candva era o placere sa te plimbi in zona aia
17
1
cu dogs ce facem
11
0
acu3zile era o masina in fata la McDonald. parcatorii primariei undes ?
4
0
Fagadau e un tampit care nu invata nimic. In primul rand nu poti interzice accesul pe strazile adiacente. Ce fac cei care lucreaza in zona ... lasa masina la spital si vin pe jos. El merge pe jos la primarie. Sa se gandeasca sa faca si niste parcari supraetajate sau altceva si sa lasa vrajeala prin care el si Babu sifoneaza banii nostri.
21
1
In sfarsit o idee buna. Sa vedem cat dureaza pana la punerea ei in practica...sa speram ca mai putin decat procesul de demarare a refacerii Casino-ului!
2
13
Solutia e la tine. Nu-ti face program pe 26, decat dupa ce votezi. Ca sa nu mai te plangi ca esti nedreptatit, nu uita, 26 mai!
19
3
Dar pe Ferdinand, unde mai puneti o banda de biciclete? Poate pe trotuar!
16
1
astea sunt realizari pentru Constanta? iesiti ma la vot ....la PSD regenerarea zonei urbane s-a facut cu plantarea tiganilor zoiosi si distrugatori. Nu e zona urbana, e jungla! Iar Fagadau nu e primar, e copia palida a unui mascarici! Doar foloasele necuvenite sunt reale!
31
3
Si cu tiganii ce facem??
33
0
O sa repare tot ce ai stricat tu.Vrei sa faci un oras de pietoni dar vrei taxe si impozite de la IMMuri care se bazeaza pe vehicule!
24
2
Daca fac banda de bicicoleta ca aia si mamaia amplasata ca cru
18
1
Un proiect pentru limitarea accesului primarului fugar Fagadau in Constanta pe cand? Fugar pentru ca fiecare iesire in oras se incheie cu traditionala alergare in huiduielile constantenilor.
38
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108