REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Accesul pe digul de larg al Portului Constanţa va fi DIN NOU PERMIS! Cu excepţii

Accesul pe digul de larg al Portului Constanţa va fi DIN NOU PERMIS! Cu excepţii

Replica API 27 iunie 2017 | 00:00 400

Sursa foto: 439100.ro

Constănțenii au sesizat, sâmbătă, 24 iunie, cotidianul Replica de Constanța cu privire la faptul că nu mai au voie pe digul de larg, pentru a se plimba cu bicicleta. Reprezentanții CN APM au explicat situația, cu precizarea că aceesul va fi reluat!

"Decizia restricționării temporare a accesului pe o porțiune a digului de larg din Portul Constanța a venit ca o măsură de siguranță după ce în urma unor inspecții a reieșit faptul că în zonă aveau loc activității improprii destinației acestuia (oamenii făceau grătare – n.r.). Digul de larg este o construcție hidrotehnică care are ca scop protejarea bazinului portuar și sporirea siguranței navelor, neavând statut de drum public deschis circulației autovehiculelor.

În prezent, se iau măsuri pentru ca, în curând, să se permită accesul pe dig fără autovehicule, doar pe jos sau cu bicicleta", au spus reprezentanții CN APM. Amintim că un constățean a declarat, pentru "Replica": "Am fost acolo azi, sâmbătă, 24 iunie anul curent, şi mi-a fost interzis accesul pe digul de larg. Este inadmisibil. Obişnuiam să merg cu bicicleta.

Este o privelişte superbă, marea..., se văd şi delfinii. Acum, nimic. Doi agenţi de pază stau la intrare şi anunţă că nu mai este voie pentru că astfel se previn incidentele, spun ei". Potrivit unor informaţii, se pare că decizia ar fi fost luată de Nicolae Dan Tivilichi, directorul CNAPM, după ce anumite persoane ar fi mers acolo pentru a face grătar.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai va dau la muie daca inchideti digul!eu cum ma mai duc la peste?
1
0
Ce te intereseaza? Nu ai treaba la bucatarie?
0
0
sa mearga tivilichi pe jos 9 km ca sa i se nai topeasca grasimea. digul are sosea betonata cu 2 benzi si pista de biciclete. nu exista nici un motiv de securitate pertinent care ar indreptati restrictionarea accesului cu autoturismele. pentru grataragii exista lege, sa se aplice.
1
0
pe cand inchiderea si a cartierului bonduelle &fagadau exact din acelasi motiv adica GRATARE!
4
1
I-auzi domne', voiau si oamenii sa faca un gratar si podoaba asta de director inchide digul. Trebuia sa le aplice o sanctiune si la revedere. Cum sa inchizi digul...
4
0
rog o lamurire : care dig e acesta ? De unde porneste ?
2
1
care-I baiu vere, luam grataru pe bicicleta, asta sa fie beleaua. Multumim sefilor ca vin cu variante sa dam jos caloriile de la mici si fleica.
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218