REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Accident grav cu patru victime în Mamaia, zona Melody! Video

Accident grav cu patru victime în Mamaia, zona Melody! Video

Mirela PASCAL, Andreea CONDURACHE, Alina FĂT 28 octombrie 2023 | 00:00 7893

La un pas de tragedie în Mamaia! Trei mașini au fost implicate, vineri, 27 octombrie, într-un carambol! Patru persoane au fost rănite și transportate la spital.

Accident grav cu patru victime in Mamaia, zona Melody!  Videoaccident grav în Mamaia

Neatenția la volan, în unele cazuri teribilismul, dar și alcoolul, reprezintă principale cauze ale accidentelor rutiere.

Accident grav cu patru victime in Mamaia, zona Melody!  Video

Seara de vineri ar fi putut fi fatală pentru o femeie și patru bărbați, care au ajuns la spital în urma unui accident rutier în Mamaia.

Accident grav cu patru victime in Mamaia, zona Melody!  Video

Trei mașini au fost avariate. La fața locului au intervenit un echipaj de la Detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și un SMURD B. Totodată, s-au mai deplasat două ambulanțe SAJ și un SMURD.

Accident grav cu patru victime in Mamaia, zona Melody!  Video

În urma impactului, unul din autoturisme a rămas fără motor.

Accident grav cu patru victime in Mamaia, zona Melody!  Video

Câteva zeci de minute, traficul a  fost îngreunat în stațiunea Mamaia, formându-se cozi kilometrice.

Accident grav cu patru victime in Mamaia, zona Melody!  Video

Video:

 

 Video:

 

Victimele au suferit traumatisme

O femeie a suferit un traumatism la membrul inferior, un bărbat-traumatism cranio cerebral, era confuz. De asemenea, un alt bărbat a suferit traumatism cranio cerebral și traumatism la membrul inferior, un alt bărbat a suferit traumatism craniofacial.
 

 Video:

 

Video:

 Video:

 Video:

.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mi-o s ug sin gur
0
2
zi numaru sa vedem daca ai asigurare? esti p*****l smr eu , se putea intampla oricui zi mersi ca nu a murit nimeni, si 2 la mana nu mai manca c***t bai sluga e ma ta in primu rand ca n ai niciun magazin pe langa melody unde a fost accidentu asa ca sa ma pis in painea ta de femeie masculina care esti iti e frica sa traversezi? ai pasarela la 2 metri caine
4
2
hai printeselor ca deja ma pis pe voi vreti raul la altii ca ce? ca sunteti niste sclavi de aia cum p**a mea stati sa comentati ca speram sa moara ca pla mea,va puneti ma putin in locu lor ? sunteti redusi mintal, nu aveti pic de dulceata si de respect in voi,si unu la mana pe trecerea de pietoni se merge frumos nu se alearga cum alergati majoritatea din voi de nu are nimeni cum sa franeze la timp, 60-70 la ora in mamaia este limita legala la 70 la ora daca imi sari si alergi in fata masinii nu am niciodata timo sa franez si te iau direct pe capota, dar sunteti niste comunisti p****i si nu stau sa imi bat capul cu voi ca nu ma injosesc atat de mult ma rog v am zis sa va vad copii rude in situatii de genu ce o sa ziceti ? fimiu e un bou, taica miu e un retardat? sa va vad
4
0
Mesajul era pt DRX, eu am scris cu banda, DRX e doar un dobitoc pe care ma pis la orice ora din zi sau noapte. Zi numarul complet sa vedem daca ai asigurare, zic si eu, slugo. Ai coaie? Sau esti tare in p***a pe net?
0
4
Am comentat si ieri de fata cu toti plozii aia de acolo, de ce mortii tai nu ai spus nimic? Cum p**a mea sa-i sara motorul bazandu-ne pe limita de viteza din statiune? Merita puscarie pe viata acei plozi. Stau in Mamaia, saracule, sunt satul de voi. Am ajuns sa dau prioritate masinilor cand traversez sa imi cumpar paine, ba, slugo? Stau 5 minute in fata trecerii pentru a ma asigura ca un dobitoc nu tranforma vehiculul in arma? Daca era ma-ta printre masini mai ziceai asta? Ce plod erai dintre aia? Tu stăteai langa banda, eu dupa banda si nu, nu eram politist si nici implicat in accident si nici martor. De ce am reusit sa stau dupa banda? Trebuie sa te întrebi mai bine si sa lasi mai bine suferinta pe net.
1
5
MINUNAT La CASA ALBASTRA VA ASTEPTAM
2
2
Aoleu Lizeta! Ti ai pierdut suzeta! Nu ma mai joooc!
3
0
intre timp, pesedistul Mihailescu incearca sa supraetajeze un bloc si afaceristul Berdila pescuieste un contract etc. La vita e bella.
4
3
sunteti niste sclavi astia care comentati aiurea, sa dea domnu sa fie copii vostri in locu lor dar la voi sa fie mai grav,comentati doar pe internet ca sunteti niste p***e masculine care mancati apa cu paine sa va tina de foame sclavilor
4
11
Asa se intampla cand esti abia la prima sau a doua generatie motorizata. E grele cu astea.
5
1
poate invazia extraterestrilor ne va scapa de aceasta CIUMA !
5
0
sa circuli noaptea prin Mamaia este ca si cum te-ai afla intr-un carusel. numai norocul te salveaza s-o traversezi fara accident.
11
1
masini puternice, mananca asfaltul...
5
1
@drx Ne pisham pe tine
5
2
cand vezi corsa 1.2 pe strada, fugi.
6
0
Astia care spuneti ca tragedie e ca au scapat sa va iau toti mortii in p**a sa dea domnu sa vi se intample de 10 ori mai rau
3
22
Tragedia este....ca au scapat, tr sa crape
12
3
Unde este tragedia?
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212