REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Accident la Cora Brătianu. Ce se întâmplă când nu acorzi prioritate unei AMBULANŢE ÎN MISIUNE!

Accident la Cora Brătianu. Ce se întâmplă când nu acorzi prioritate unei AMBULANŢE ÎN MISIUNE!

Replica API 3 mai 2017 | 00:00 494

Un accident s-a produs în sensul giratoriu de la Cora Brătianu, în după-amiaza zilei de marți, 2 mai a.c. Un șofer nu a respectat semnalele luminoase și sonore ale ambulanței și s-a tamponat frontal cu ambulanța. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, în schimb, traficul a fost, preţ de câteva minute, dat peste cap! În plus, şoferul vinovat va suporta cheltuielile reparaţiilor pentru ambulanţă.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CE COMENTARIU BUN DE LA CONSTANTEAN CA A ANGAJAT TOTI RETARZII DAR CARE LAU SPAGUIT PE MANAGER POPESCU .iar de grabit degeaba mai bine zis pina pleaca la caz sta o gramada de timp iar cand ajung trebuie sa si bea cafeaua si tigarea . RUSINE IN TRAFIC. DEGETUL MIJLOCIU RIDICAT.
1
3
Haideti sa recunoastem si faptul ca nu intotdeauna se grabesc sa ajunga la un pacient, dar s-au invatat sa porneasca semnalele sonore si luminoase numai in intersectii, ca sa nu stea la semafor! Fereasca Dzeu, nimeni nu spune ca salvarea nu are prioritate, dar cand nu ai niciun pacient.......mai stai si la semafor ca nu iti cad bateriile de la girofar!
3
2
ptr cei de pe ambulanta, no comment, sunt printre putinii oameni care lucreaza in conditii de rahat in sist medical si nu cer mita. Bravo lor, se chinuie cu ce au, nu se plang si incearca sa faca fata solicitarilor. Dar trb sa ii ajutam si noi, tacit in misiunea lor: sa ne ferim cand incearca sa salveze viata oamenilor. Ca stam la urgente aiurea, ore n sir si ne baga n seama n funct de spaga,,,,asta e altceva!! acolo e buba n sistem!
4
0
Ce de retardati postaci pe aici!!!Sunteti la fel de cretini precum soferii pulii care nu sunt in stare sa belesca ochii si sa fie atenti la trafic! Ce sa-i faci daca toti dobitocii au carnet?
0
2
astora care sunteti contra ambulantei va doresc sa o asteptati 3 minute in plus
5
0
Noi avem reguli foarte clare pe care le respectam cu strictete.Nu folosikm sirena si girofarul pt ca ne place sa ne dam importanta!Timpul de finalizare al unui caz e important pt urmatorul pacient care ne asteapta!Suntem putine echipaje,orice intarziere poate fi fatala unui om.E usor sa judeci si sa jignesti!
10
0
Au angajat pe ambulante toti retarzii. Fug ca niste disperati cu sirenele pornite de zici ca-i sfarsitul lumii. Astia se cred rupti din filme. De multe ori nu au niciun obstacol si ei cu sirena la maxim. O dementa! Cat despre celebrele sensuri giratorii... un oras ingropat in haos si mizerie de tot soiul.
0
8
Daca era ma-ta in ambulanta, aveai pretebtii sa zboare....
3
4
unde va duceti mai cu ggirofaruri, mai rau incurcati circulatia. si daca ajungeti la spital cu 3 minute mai repede tot aia e ca stau bolnavii pe targi crape pe holuri, porniti girofarurile daca e urgenat dar cascati ochii nu intrati ca bizonii. Nu e mai mare intarzierea acum dupa accident? unde te grabeai soferache?
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218