REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Accident la Valu lui Traian: un motociclist FĂRĂ PERMIS, ucis de un şofer BĂUT! Cine era tânărul

Accident la Valu lui Traian: un motociclist FĂRĂ PERMIS, ucis de un şofer BĂUT! Cine era tânărul

Replica API 17 august 2018 | 00:00 1103

Și-a serbat pentru ultima oară ziua de nume! Vorbim despre un tânăr de 28 de ani, din Valu lui Traian, pasionat de motoare. Marian Colgiu și-a pierdut viața, în noapte de 16 august, imediat după ce a petrecut cu prietenii săi, sărbătorind ziua numelui. Tânărul a fost implicat într-un accident rutier, după ce Adrian George C., un șofer de aceeași vârstă ca și motociclistul, s-a urcat băut la volan și a pierdut controlul autoturismului.

De precizat faptul că Marian ar fi putut evita tragedia, dacă ar fi reușit să-și vândă motorul. Pe 13 august, acesta din urmă a postat anunțuri pe site-urile de vânzări, precizând că-și vinde motorul marca Suzuki, cu suma de 1400 de lei. La doar o zi după ce au curs mesajele cu tradiționalul “La mulți ani”, pe pagina de facebook a tânărului nu au întârziat să apară nici mesajele de condoleanțe.

“Dumnezeu să-l odihnească în pace și să îi ierte păcatele! Păcat că nu era timpul, era prea tânăr”, „Doamne fereşte! Nu-mi vine să cred! Dumnezeu să-l ierte! Mult prea tânăr”, „Dumnezeu să-l odihnească, prea devreme l-am pierdut”, au scris prietenii lui Marian.

Ce spun polițiștii:

La data de 16 august a.c., în jurul orei 04 :00, un bărbat, de 28 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus autoturismul marca Opel Corsa pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian unde, la intersecția cu strada Constanţei, a virat stânga peste marcajul dublu continuu, intrând în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat, de 28 de ani, din sensul opus. Acesta din urmă nu poseda permis de conducere. În urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul motociclistului.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti cei care spuneti ca isi merita soarta..dumnezeu e sus..o sa va vda si pe voi
3
3
A fi motociclist este ceva frumos, pacat ca sunt multi care prin lipsa educatiei fac jaloane printre masini sau le tureaza de dragul de a se da mare, samd . Aceste personaje sunt la fel si cand conduc o masina , nu semnalizeaza, se baga n fata, etc. Motociclismul este fantastic, nu poti intelege fenomenul decat atunci cand il practici. Este total gresit sa doresti moartea cuiva prin generalizare ... ca e motociclist ...maine poate copilul vreunuia de mai jos isi cumpara motor, are grija in trafic, respecta pe cei din jur si totusi vor fi participanti la trafic care l vor vrea mort. Pace
7
1
de ce sa-l ierte dumnezeu daca vroia il salva dar nu a vrut si i-a pus pedica in opel,asta e bunul vostru dumnezeu incultilor puneti mana pe carte putorile dracului si cercetati nu sa credeti daia suntem pe locul 3 in lume la credinta in prieteni imaginari si revenind la subiect asta este selectia nu te urcui beat si fara permis sunt notiuni elementare de conduita dar ce sa ceri doamne ajuta
10
1
Ruda cu soferul cocalar detinator de benve, motociclistul cocalar a imprumutat cateva dintre apucaturile acestuia, drept urmare selectia naturala a lucrat in timp real! As fi claxonat de bucurie daca ma aflam in acea coloana!
6
5
Amandoi isi merita soarta . Poate daca sar intanli in situatii de felu asta cat mai multi derbedei , ar scapa tara de jigodii . Inchipuitiva ca acesti derbedei loveau un sofer sau motociclist nevinovat . Nu sunt de plans . La cat mai multi derbedei . JIGODIILE CARE II DEPLANG , SUNT SIGUR CA SUNT LA FEL CA IEI .
6
6
Daca politienii si-ar face datoria nu ati mai tura voi motoarele asa pentru ca aveti tobe modificate ilegale.
13
4
Chiar nu se poate! Imi pare rau pentru tine dar va trebui sa ne suporti. Din fericire nu toti intram in stalp, mai suntem destui. Sa ne turam motoarele sa se auda tobele!!!!
4
12
Mai ceva ca in bancurile cu prosti! Te ia durerea de cap,oare se mai intampla si altundeva in lume asemenea tampenii!
6
2
... un BOU !
5
1
CHIAR NU SE POATE FACE NIMIC CU DONATORII DE ORGANE CARE ISI TUREAZA LA MAXIM MOTOCICLETELE PE STRAZILE DIN ORAS? DOAR PRIN SELECTIA NATURALA CAND MAI INTRA CATE UNUL IN STALP SAU COPAC SI CRAPA PUTEM SCAPA DE EI?
10
6
Dar asta se poate intampla cand 2 inconstienti conduc pe drumurile publice fara sa le pese de reguli sau de cei care conduc respectand legea. Din pacate ambii sunt vinovati si nu au scuze pt faptele lor.
10
3
Motocicleta-i masina mea.
2
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614