REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Lun., 13 Mai 2024
Anul XX Nr. 6728
11.2° Constanța Luni, 13 Mai 2024 Anul XX Nr. 6728
 

ACCIDENT! O mașină a căzut de pe podul de la Doraly!

ACCIDENT! O mașină a căzut de pe podul de la Doraly!

Replica API 19 ianuarie 2019 | 17:05 537

Un incident rutier a avut loc, sâmbătă, 19 ianuarie a.c., în jurul orei 15,30, pe Șoseaua Mangalia din municipiul Constanța, în zona Doraly. Din primele informații, accidentul a avut loc la intrarea pe podul rutier, au fost implicate două autoturisme, iar una dintre mașini a căzut de pe pod, în râpa de pe marginea drumului.

Traficul în zonă a fost îngreunat.

UPDATE. Potrivit oamenilor legii, în data de 19.01.2019, ora 15:25, un bărbat de 29 de ani a condus un autoturism pe Şos. Mangaliei din Constanţa, dinspre str. Caraiman către str. Pandurului şi ajungând înainte de urcarea pe pod Doraly, din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către stânga, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani, din sens opus. În urma coliziunii, primul autoturism a părăsit partea carosabilă prin stânga podului pe sensul de mers, oprindu-se în lateralul podului. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto.

Sursă foto: George George, INFO TRAFIC Constanța, Facebook

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ai fost tampit si vitezoman ai platit. Sa te usture curul de la amenzi papagalule
0
0
Radar Passat alb neinscriptionat, fara nr de MAI la Kogalniceanu, Ovidiu, Crucea. Sper sa citeasca cat mai multi comentariile ca sa pierdeti de o mie de ori mai multe amenzi , decat cea pe care mi-ati dat-o, ...daca va place sa stati in masini d-astea ascunse. Nu v-a invatat nimeni de avertisment? Pandari nesimtiti.
3
1
Eu sunt machedoni si am haudi si am consum de zer zece la suta.
6
0
Am vazut curgea zer din rezervor. Zer facator de minuni.
7
1
pt astia cu machedonii cu zer ,astea au fost pana acum 20 de ani acum fac doar din soia ,seu de balena untura si arome. pofta buna 99 la suta din telemeaua din comert este sintetica.
14
0
Sa vezi machidoni cu BMW-uri, cumparate de pe urma branzei cu zer 40%...
13
2
Bai prostule, invata intai de toate sa scrii corect si pe urma poti sa-i tragi pe altii de urechi!!!
3
1
conduceti ca niste dobitoci ma!!! nu am nimic impotriva sa muriti, sa va rupeti masinile...dar muriti doar voi, nu luati si pe altii...cretinilor.Depasiri fara semnalizare, la toate semafoarele se trece pe rosu fara probleme, regulile de circulatie inexistente pentru unii...sa nu zic stationare interzise parcare interzisa ...astea sunt doar de decor pt voi...dar protestati ca vai vreti o tara ca germanica...ai dreq tarani..ne meritam soarta..ramaneti aici carne de tun pt Putin. Meritati!
9
3
Atat noaptea cat si ziua, o gramada de bizoni in trafic cu luminile de ceata aprinse. Masini care fumega la greu si cu numere de BG. Betivi si drogati care te sicaneaza la fiecare semafor..lista poate continua, dar nu avem loc aici. Dar nu sunt din pacate..politist.
15
1
Esti mai prost ca noaptea , Sos Mangaliei directia de mers dinspre Caraiman spre Pandurului ba BOULE, dar tu daca esti de la botosani din curul moldovei venit aici cum dracu sa cunosti orasul.
12
2
Alooo REPLICA care dracu a-ti scris articolul... Caraiman nu are treaba cu Pandurului .. varza cu carne sunte-ti
7
10
M-am prapadit de ras cum scrii. Eminenta suprema, tu sigur esti la lic. Decebal si te spargi in figuri cu un BMW rosu-caramiziu. Esti tare, pretenas !
7
2
Haudi-ul a luat-o pe aratura?!
8
2
Ptr. acel alex 29 ani ..recomandarea mea este sa te tratezi pana nu este prea tarziu ..nu ca ar suferi Romania fara tine etc.
12
2
A cazut de pe pod, dar de fapt inainte de urcarea pe pod si cand te-ai trezit s-a facut dimineata. Vai de pixul tau, jurnalist de 2 lei
12
2
S-au prins toti ca scrie la misto, nu te teme, dar cu gramatica e pe bune...
10
3
Alex, prostu' pulii, tu esti viitorul gunoier al tarii!
7
1
bai, alex scrie la misto, nu v-ati prins ?
13
0
... pentru alex. Degeaba ai 29 de ani ca esti prost facut ghem. Se poate vedea viitorul tau dupa cum scrii. Apropos de cate ori ai dat bac-ul, sau te-ai lasat la mana ta ?
16
0
Alex, analfabet mai esti baiatule. Mai bine te ai abtine in a mai scrie comentarii, viitorul tarii
20
0
A-r trebuii sa sa deie o lege ca ce-i peste 60 de ani sa numai aiva voe sa conduca ca sant inplicati an multe accidente sa fim lasati doar noi tineri sa conducem ca noi tineri santem viitoru tari eu sant tanar ce pula mea am 29 de ani
7
27
Soferi cretini analfabeti cu carnete obtinute pe spaga ca deobicei ,acesta e nivelul soferilor din orasul ghetou de la marea neagra doare dar asa stau lucrurile ..
23
4
In titlu scrie ca a cazut de pe pod. Sa ti dau la mue florentino
9
9

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407