REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Accident rutier cu 3 maşini implicate, în zona Tomis Plus. Unul dintre şoferi era RUPT DE BEAT!

Accident rutier cu 3 maşini implicate, în zona Tomis Plus. Unul dintre şoferi era RUPT DE BEAT!

Replica API 3 mai 2019 | 00:01 748

Un accident rutier a avut loc în zona Elvila, cartier Tomis Plus, la ieşire din Constanţa spre Ovidiu. Trei autoturisme au intrat în coliziune, o persoană fiind rănită.

La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă.Din fericire, persoana considerată rănită a declarat că nu necesită îngrijiri medicale. Însă, important de precizat că tamponarea în lanţ a fost provocată de un şofer băut, în vârstă de 46 de ani. Individul, pe nume Marius Mazilu, nu a păstrat distanţa corespunzătoare şi a intrat în coliziune cu un alt auto, care, la rândul său, a lovit maşina care se afla în faţă.

Testat cu aparatul Dragger, s-a stabilit o alcoolemie de 1,09 mg/l în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa le dea amenzi ! Ai baut 3000ron amenda si suspendarea permisului 3 ani, ai baut iar suspendarea dreptului de a conduce ,si sa vezi cum se pun betivii pe dreapta .Niste nenorociti.....omoara oamenii pe strada ! huuuuoooo!
3
0
8 la mie legal, intre 8 si 10 la mie contraventie, ce depaseste 10 la mie caz penal ca peste tot in lume dar romanii o ard cu prohibitie de s-a umplut tara de gangsteri in uniforma care fac trafic de libertati si drepturi cetatenesti
0
2
Propun sa se construiasca o strada speciala pentru betivi la volan, care sa debuseze direct in lacul Siutghiol ! Acolo sigur se vor trezi din betie !
1
0
Trebuie legileee modificate pt betivi la volan si drogati,trimis in instanta cu incadrare de tentativa de omorr,pt cei care omoara din culpa beat,drogat,2-3 oameni pt omor calificat,va spun ca nu mai fc nimeni de aste p urma.sant legiile blandeeedd
7
1
Daca vrei sa conduci beat, condu la mata in ograda. Vreau ca cei dragi mie sa fie in siguranta, sa ajunga integri acasa.
19
1
Mazilule, daca ti-ai lasat nevasta si copilul , femeie frumoasa si serioasa normal ca ai luat-o pe aratura. Asa patesc derbedeii
10
1
Nelule, beline-ai chelul!
3
16
Ti-as confisca tie creierul dar nu ai frustratule! Cred ca esti o pizda care se imbata dintr-o bere si nici cand esti treaza nu esti in stare sa conduci! In toata lumea ai voie cu 0. 08mg pe litru chit ca sunt chit ca nu sunt drumuri. La romanica totul interzis si se suie prostii la volan beti ranga!
4
28
La astia co alcool confiscati-le masinile, sunt impertinenti sa nu zic criminali inconstienti !! Confiscate masinile si gata frate rezolva problema. O avea una, doua .. dar nu-i tzine pe multi sa le ia una, doua masini, asa cu 1 sau 3 luni permisu se descurca, fiecare troscangiu are 3-5 prieteni de breasla.
34
2
Sunt agasante stirile cu accidenta rutiere, o mai tineti mult asa?
4
25

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272