REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ACCIDENT RUTIER GRAV în faţa Şantierului DMHI: o persoană A MURIT!

ACCIDENT RUTIER GRAV în faţa Şantierului DMHI: o persoană A MURIT!

Replica API 8 februarie 2017 | 00:11 501

Accident rutier grav, marţi, la Mangalia, în faţa Şantierului Naval DMHI! Potrivit cadrelor medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, o persoană este în stop cardio-respirator.

Este vorba despre o femeie, în vârstă de 49 de ani, care traversa strada.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai idioti pe aici! Astia care comentati fara sa fi fost de fata si acuzati omul aiurea, la cat de prosti sunteti so vociferati inseamna ca sunteti autorii morali ai acestui accident incultilor fara pic de gandire. Daca tot il acuzati pe om cum il cheama si ce nr la masina are?
0
0
Dar cum va gasiti voi mai cu mot sa comentati toti.nu am cunoascut-o pe aceasta femeie Dumnezeu sa o odihneasca in pace toti ca fura motorina.CINSTITILOR..aveti probabil deja statuie in rai..Probabil voi nu ati fost in stare sa furati de aceea spuneti asa.Nu lasati omul nici sa se duca linistit..adevaru este cand esti mort nu mai simti nimic,e greu pentru altii.Lafel si cand esti pr...
1
0
Aceasta femeie mi-a fost colega de munca,era macaragista acolo.Din pacate accea strada este foarte periculoasa si din exeperienta mea personala era sa lovesc si eu pe cineva acolo.Acolo ar trebuii un sens giratoriu pentru a elimina viitoarele accidente.
2
0
CT 27 LOR.masina este rosie.
3
0
Dinu antoneta o chema...d-zeu sa te ierte colega
9
0
Ca de obicei, romanu e cel mai bun la datu cu parerea. Eu nu imi dau cu parerea, am fost acolo. Femeia a traversat in fuga strada, intuneric, nesemnalizat si fara sa se asigure. Se pare ca nefericitul sofer, care era in stare de soc, venea dinspre 2 mai spre mangalia, nu avea nicio treaba cu santierul sau cu ce vreti voi sa banuiti pe toata lumea. Cred ca atunci cand iti sare cineva in fata, pe intuneric, nici daca esti Shumi nu prea ai ce sa faci. Saraca femeie s-a dus, iar saracul om trebuie sa traiasca cu asta toata viata. Cine vrea sa faca schimb cu el?
12
3
Se grabea sa duca motorina. Dar cum dracu se face ca avea acces in DMHI ? Omul nu iesea pe poarta principala dinspre Mangalia ci de la a doua sau a treia intrare . Cine i a dat acces avea parte de la motorina probabil. Si cei mai mari , ca daca stie orice prost va dati seama ca stiau si sefii.
21
6
Stie cineva cine este,cum o cheama?
3
2
Dzeu sa o ierte far prostu ala nu a vazuto
5
3
hotii sunt peste tot,dar totusi cine a murit sau a facut stop,si care-i cauza
2
4
Ce va mai place sa fiti sifonari! Voi de ce nu va riscati? Niste idioti si retardati astia care dau pe binga
1
9
Spune nr.la masina
9
3
Scoate din DMHI zilnic 100 litri de motorina cu masina unui coleg de munca.
8
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108